Astra 1.6 cdti 136beygir J kasa zincir değişim maliyeti

Benim ustam yağ bakımından 500₺ alıyor. Oran orantı yaparsak yağ bakımına 2000₺ işçilik yazanlar zincir değişimine 20bin₺ civarı istiyorsa benim usta da muhtemelen max 5000₺ işçilik yazar😊.
Bu arada zincir değişimi için aldığım 20000₺ civarı fiyatta yağ pompası vb yok.
Doğrudur ömer hocam. Benim asıl ustam da 500tl alıyor yağ bakımına. Zincir fiyatı almadım hiç ama motor sök-tak egr manifold temizliği , antifirizi , contaları , yağ filtre bakımı derken 5000tl işçilik istiyorsa ustanız düşünmeden değişirdim ben 😄. Ama motoru o kadar indirmişken en kötü ihtimalle yağ pompası olmasa bile yağ pompa zinciri kesin değişmeli diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: turbo_j
Biraz önce Instagram da gördüm Bursa Efor Opel servisi 1.6 dizel Zincir değişimi yağ bakımı dahil kampanya fiyatı 40.000 lira şeklinde Reklam vermiş. Konya Opel 50.000 yerine 39.000 lira yazmış. Yağ pompası hariç olarak.

• Beğen
Tepkiler: RedLine99
Biraz önce Instagram da gördüm Bursa Efor Opel servisi 1.6 dizel Zincir değişimi yağ bakımı dahil kampanya fiyatı 40.000 lira şeklinde Reklam vermiş. Konya Opel 50.000 yerine 39.000 lira yazmış. Yağ pompası hariç olarak.
Yağ pompası ile birlikte 50bin tl fiyat bence de makul. Çok ucuz işçiliğe girmemek lazım bu işlemde güvenilir işinin ehli ustaya yaptırmak lazım.

Geri