Arkadaslar az önce ayotogz ı aradım . Astra 1.4t aracım için landirenzo evo turbo kit fiyat istedim garanti kapsamını 3 yıl / 100.000 km ye çıkaran ve assagıda yazılı butun parçaları garanti kapsamına alan sigorta ile birlikte aldıgım fiyat 2300 tl si işçilik + 200 tl yaglama sitemi + 177 tl sigorta = 2677 TL nakit ve pazarlık yok maalesef
. Yaglama sistemi de içerisinde . Ne kadar faydalıdır bilinmez fakat garanti kapsamında olaiblmesi için bu sistem şart kosuuluyor . Daha sonra olgun otoyu aradım ordanda aldıgım fiyat aynıydı fakat biraz pazarlıga geldiler işcilik 2100 tl ye indi ve aldıgım son fiyat nakitte 2450 tl . avrupa yakasından ayotogaz ı önerdiler orda montaj yaptırabilecegimi söylediler . onların vasıtasıyla Ayotogazda Landirennzo Evo Turbo Kit sigorta + işçilik + yaglama sistemi hersey 2450 tl ye anlaşma saglandı .
""3yıl garanti kapsamında olan parcalar"
-tüm kit parçaları
-Egsoz&emme subapları
-Egsoz & emme manifold contası
-subap yatagı
-silindir kapak contası
-Subap lastıgı
-subap gaydı
-Silindir kapak revizyonu
-Piston
-sekman
-Gömlek
-Katalizor
-Elektrik tesisatı
-oksijen sensörü
-ateşleme bobini
-Elektronik kontrol ünitesi
-benzin enjektörleri
Sizlere soracak oldugum 2 şey var
1. Olgun oto ve 177 tl olan sigortası ne kadar güvenilir .? verdikleri sözlerin arkasında duruyorlarmı ? ne kadar güvenilir bir firmadır ?
2. Ayotogaz usta işçiliği olarak tavsiye edebileceginiz bir yermidir.?
032questn 032questn

""3yıl garanti kapsamında olan parcalar"
-tüm kit parçaları
-Egsoz&emme subapları
-Egsoz & emme manifold contası
-subap yatagı
-silindir kapak contası
-Subap lastıgı
-subap gaydı
-Silindir kapak revizyonu
-Piston
-sekman
-Gömlek
-Katalizor
-Elektrik tesisatı
-oksijen sensörü
-ateşleme bobini
-Elektronik kontrol ünitesi
-benzin enjektörleri
Sizlere soracak oldugum 2 şey var

1. Olgun oto ve 177 tl olan sigortası ne kadar güvenilir .? verdikleri sözlerin arkasında duruyorlarmı ? ne kadar güvenilir bir firmadır ?
2. Ayotogaz usta işçiliği olarak tavsiye edebileceginiz bir yermidir.?
032questn 032questn