Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpek oto da filtreler ( motokar) usta bana boschdan daha iyi dedi orjinal GM yağ 4 tane Bosch buji 400 lira bakım yaptırdım . Şu eksiltme sorunu cikti 500 lira dedi bakalım erteledim gozlemleyecegim
Bakım normalde 250 liraya yaptırdım ekstra bujilere bosch 150 verdim 400 liraya mal oldu. Serviste sadece periyodik bakım 500 lira yoksa servisten şaşmamak lazım aslında
Yağ GM dexos du ama dikkat etmedim hangisi olduğunu filtrelerin zaten markasını yazdım GM değil motokar markaydı açıkçası çok müdahil olamadım tanıdıkta bize bırak dedi güvenerek tamam dedim.
10 40 turbona zarar verir. Yazin fazla skintisini gormezsin ama kisin motoruna zarar verir. Ayni duruma bende dustum 200 liralik yagi bosalttirip cope doktum. Sanayideki bi usta mitordaki yagi temizleyim bi balata spreyi al,gel dedi. gelene kadar 10 40 i dosemis araca. 10 40 kullanman icin motorunun asinmis olmasi gerek kalin duser motoru yorar. 5.30 yada 0.30 kullanacan aracta. Koyan usta bide utanmadan ben bisuru astraya koydum diyo bisey olmaz diyo. Kitapcikta 5.30yaziyo bu araci ureten adam gerizekali sanayide usta cok akilli herseyi cok iyi biliyo.10 40 koyunca arabada bi agirlik hissetmissindir