Astra 1.4 motor yaği yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dedektif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dedektif

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba.2002 model 1.4 astra sahibiyim. Aracin yağ değişimi geldi tam sentetik 10w40 motor yaği kullanmayi düşünüyorum hangi marka almaliyim? Ve bu araç kaç litre yağ aliyor? Bilgilendiren olursa sevinirim.

Tabiki castrol magnetec 10/40

10000 km değişir ve 3.5 lt alir. Bunun 1 ltsini yakar. 1 lt daha eklersin

Merhaba.2002 model 1.4 astra sahibiyim. Aracin yağ değişimi geldi tam sentetik 10w40 motor yaği kullanmayi düşünüyorum hangi marka almaliyim? Ve bu araç kaç litre yağ aliyor? Bilgilendiren olursa sevinirim.

catrol magnetec'den şaşma

Castrol Magnetec 5w30 kullanılır 10w40 değil, üstelik 1 lt yakmaz yani yağ eksiltmez vectra ile karıştırmayın...:)

Mobil 1 0w-40 veya Mobil 5w-40 yağlar var onlar da güzeldir. Direkt 0-40'a geçmek yağ eksiltme yapabilir o nedenle 5-40'ı bir kaç bakım süresince kullanabilirsiniz.

mobilden şaşmamaya bakın

opel servisleri 35 tl lik gm yağı önermekte lakin 35 tl lik yağı 100 tl ye koyuyorlar :)
test sonuçlarına göre dünyanın en iyi yağı mobil ardından castrol magnetic gelmekte
arabamda gm yağı denedim 10 000 km de 2 ltre azalma oluyordu 50 000 km castrol magnetic (10 000 km de değiştirilerek)kullanıyorum hiç azalma olmuyor herhangi bir sorunla karşılaşmadım not: yağ filtresini de değiştirin.

Geri