Aşkları Sınır Tanımadı!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E hamilelik de 3 aya düşecekmiş....

Daha neler :alkis: :alkis:

pis yunanlılar:good:

allahına kurban adaş haklısın pis yunanlar...ah ah emre bak hani konu açmışdım yaa civcive parfüm sıktım diye o civcivlerim aklıma geldi..:sorry::sorry::cry::cry:

damat onu bişeyler yaparak Türk yaparyaa :D

yaww vallahi cocukluk aklı işte iki civciv almıştım pazardan..tabi pis kokuyolardı ama gözümden bile sakınıyodum...dedimki bunlara parfüm sıkayım:yahoo:daha temiz ve hijjen olurlar dedim bide baktım ertesi sabah ikiside öbür tarafa imam olarak gitmişler:)):):)

yaww vallahi cocukluk aklı işte iki civciv almıştım pazardan..tabi pis kokuyolardı ama gözümden bile sakınıyodum...dedimki bunlara parfüm sıkayım:yahoo:daha temiz ve hijjen olurlar dedim bide baktım ertesi sabah ikiside öbür tarafa imam olarak gitmişler:)):):)

Süpersin kardeşim sen yaaaa:kop:

yaww abi bu civcivlerin ölümüne babam sebeb olmuştur aslında dedim bunlar pis kokar babam anlarsa beni döver dedim civciv aldım diye hemde annemin kullandığı parfümden sıkmıştım... en kaliteli parfümü sıktımki güzel koksunlar ama beni yalnız bırakıp gittiler:)

Üzülme sen.Pislik civcivlerin kanına işlemiş ve onlara temizlik ters etki yapmış.Sen daha temiz ve daha iyi civ civlere layıksın :kop:

ya arkadaşlar babam aşırı derecede çok küfür ediyor.Ne yaptıysam bu huyundan vazgeçiremedim....millet sofraya `besmele` ile oturur.babamda ise küfür ile oturmayı tercih ediyor...benimde küfüre karşı acayip bir hassasiyetim var..bu akşam en sonunda `yeteeer` diye bağırdım ve o hışımla odadan çıktım.tabi ben çıkarken o hâlâ arkamdan küfür ediyordu.az kalsın cinnet geçiriyordum...bir ara evde ne varsa alıp yere geçireyim diye düşündüm....bu gidişle son nefesinde de `kelime-i şahadet` yerine `ölüyorum a.. k...im` diye gidecek ondan korkuyorum...:):)

arkadşlar bu adamı nasıl yola getirecem yaa valla cok korkuyorum

Geri