Aşkları Sınır Tanımadı!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pis yunanlılar:good:

valla ben hayatta yunan birisiyle evlenmem...pis yunanlar...hem istesem bile babam var:):)

Arkadaşlar, sevmek zorunda değilsiniz ama bu size hakaret etmeniz hakkını vermez.Özellikle de forumda böyle bir kural varken.Ben de çok bayılmıyorum Yunan'lara ama foruma Yunanistan'dan katılan, belki orada iyi arkadaşları olan üyelerimiz var.Lütfen biraz dikkat...

03- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz. (Örneğin: Türk, Kürt, Ermeni, Yahudi, Çerkez, Zenci, Hint, Arap, Çingene, Roman, Rus, Göçmen gibi.)

Arkadaşlar, sevmek zorunda değilsiniz ama bu size hakaret etmeniz hakkını vermez.Özellikle de forumda böyle bir kural varken.Ben de çok bayılmıyorum Yunan'lara ama foruma Yunanistan'dan katılan, belki orada iyi arkadaşları olan üyelerimiz var.Lütfen biraz dikkat...

03- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz. (Örneğin: Türk, Kürt, Ermeni, Yahudi, Çerkez, Zenci, Hint, Arap, Çingene, Roman, Rus, Göçmen gibi.)

tamamda abi sen yunanlıları savunuyo gibi oluyosun...e onlarda pis dedik diye uyarı vereceklerse artık:(

konu amacından epey bi sapmış

sevmemek hakaret hakkı vermez arkadaşlar...

tamamda abi sen yunanlıları savunuyo gibi oluyosun...e onlarda pis dedik diye uyarı vereceklerse artık:(

Sen artık ne sonuç çıkarıyorsan...Yunan'ları sevip sevmemek ayrı, forum kurallarına uymak ayrı...

bencede muhabbet amacından çıkmış. Kurallara uyalım uymayanları uyaralım :)

kokorecci kardeş sen yazdığın mesajları daha sonra okuyormusun? yoksa yazıp bırakıyormusun?

Geri