Aşkları Sınır Tanımadı!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

kokorecci576

Bilgi Girilmemiş
BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'nde oturan tezgahtar genç Ramazan Aslan, Midillili Sofia Darisu ile yaşamını birleştirdi.

Bankacı 22 yaşındaki Sofia Darisu geçen yıl feribotla günübirlik ziyaret için Ayvalık'a geldiklerinde 27 yaşındaki Ramazan Aslan ile tanıştı. Birbirilerine aşık olan çift, evlenmeye karar verdi. İki genç, Ayvalık'ta kır düğünüyle dünyaevine girdi. Gelin ve damat, Türk ve Yunan bayrakları takılı düğün pastasını birlikte kesti. Türk ve Yunanlı konuklar sirtaki ve zeybek oynadı. Çift, yaşamlarını Ayvalık'ta sürdüreceklerini söyledi.

Damat Ramazan Aslan, sevginin birleştirici özelliği olduğunu belirterek, aşklarının sınır tanımadığını söyledi. Evlilik kararlarının aileleri tarafından da olumlu karşılandığını ifade eden Sofia Dasisu da “Ege artık aşkın ve sevginin de denizi olmalı” diye konuştu

valla ben hayatta yunan birisiyle evlenmem...pis yunanlar...hem istesem bile babam var:):)

Son düzenleme:
1 günde aşık olmuşlar maaşallah

1 günde aşık olmuşlar maaşallah

abi bu adamlar harbi manqak...valla din de elden gidiyo..töbe töbe olacak işmi sen git yunanlu bi karı al sonrada cocuğun olursa deki biz pis yunanlıları yurdumuzdan böle def ettik yalan filan :D:D olacak iş değil allah yardım etsin

pis yunanlıları yurdumuzdan böle def ettik yalan filan :D:D olacak iş değil allah yardım etsin

Ya kardeşim adamlar aşmış artık.Savaşma se... modundalar.Eninde sonunda Türk olacaklar kırma da olsa.En azından bir parçaları Türk olacak....:D

Dimi ?:kop:

valla ben cocuğumu bırakmazdım evlenmesine .... babasıda nasıl adamsa baksana...allah yalanı sevmez yaaa...neymiş aşk sınır tanımadı lan cocuk senn neyine yunan gelin almak tamda ortam kızışmışken..ege denizinde bizi taciz ediyolar sen git yunan gelin al...valla yakında gelir sülalece gelir taciz ederler damada:D:D:D

abii vallaha diyoz bizim ülke düzeldi millet iyice cığrından cıktı...biz ne kaytındayız adamlar ne kaytında....:Dbenim düşüncem cocuk tezgahtar ya tabi kızda biraz zengin parayı görünce atladı hemen cocukta kandırmak için tutuldum yalan dedi tabi...vallahi ne uyanıklar varr yaww:yahoo:

siz cem uzanın mazot bi ytl olacak sloganını duydunuz demi yeni sloganda şehrazat 3ytl olacak:)) valla böle dese adam tek başına iktidara gelir bizim millet oyun hepsini verr:)

Geri