Ascona'ya Vectra Ön Düzen..

incesu571

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam.

Benim bir Ascona 1,6 D Luxs 1983 aracım var. Tam 20 yıldır arkadaşlık yapıyoruz. Miadı doldu artık ama ben ayrılmak istemiyorum. Ön düzeni komple gidik ve yedek parça bulamıyorum. Bunu yerine başka bir Opel modelinin ön düzeni komple bizim araca uygulayabilirmiyiz. Yani modeli daha yüksek parçası bulunabilen her hangi bir opel olabilir.

Saygılarımla,

Mehmet IŞIK

Fikri olan yok mu?

Saygılarımla.

Mehmet IŞIK

Ben de 1963 model aracıma ön takım için yedek parça ararken çok zorlanıyordum, biraz emek sarf ederek 1965 modelinkini uyguladık. İyi bir ustaya denk gelirsen olmaz diye bir şey yoktur. 1983 model bir araç için Kayseri'de yedek parça sıkıntısı yaşayabilirsin ama büyük şehirlerde mutlaka parçası vardır, yeterki kesen güçlü olsun :).

Hangi parçayı bulamıyorsun ?

Tablada zaten eğrilik - çatlaklık yoksa burçları değiştirmen yeterli.
Viraj rotları ascona c olarak var piyasada.Burçlarda vardı sanki.

http://www.otoparcasepeti.com/catinfo.asp?cid=3205&brw=

Burhan Bey olmalı orada Ankara'dan Emre derseniz tanır.Telefonla irtibata geçin.bana çok yardımcı olmuşlardı.

Çoğu parçan burada var.Yansanayi ama gayet yeterli olacaktır.
Kapimsanda komple salıncak bile vardır.

Bu arada viraj rotları 2 tiptir.Kısa olanı almalısınız.

Ascona C parçaları oluyorsa eğer benim araca piyasada c parçası çok.

Saygılarımla.

Mehmet IŞIK

83 model ascona zaten C kasadır ki :-)

Uploaded with ImageShack.us

senin arac hocam 1981-88 arasıysa ascona c ve herseyı bulunur sen acele etme
ascona b degil senınkı

uydurma parca yaparsan olmaz tum parcalar var hocam bana bi mesaj at ne ıstıyorsan;)

teknorotun ve kapimsanın arşivlerinde imalat mevcut burç murç takoz herşey var lakin alt tablanın üretimi durdu diyor.Ellerinde köşede bucakta vardır kesin olmadı almanyadan getiririz yan sanayi ama ozamanda sadece tablalar 200 ü geçiyor.Ama var yani sen gaza gelip de arabayı bozma araban bidaha ne balans tutar ne viraj tutar ne adam gibi ip gibi gidebilirsin..Ascona kadet hayranı oldugumdan acıkca söyledim herkese böyle yazmam hemşehri tavsiyesi
saglıcakla

photo009jpg1.jpg

photo003jpg1.jpg

photo014jpg1.jpg

Araç 1983 Opel Ascona 1,6 D Luxe

Bana acil lazım olan Ön amortisör takım.

Mesaj at demişsin ama nasıl atacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. Daha sonra ustamın direktifleri doğrultusunda diğer parçaların listesini yazacağım. Amortisör takmak için aracı bakıma alınca diğer parçalar da ortaya çıkar diyor.

Saygılarımla.

Mehmet IŞIK

Son düzenleme:
Aracın resimlerdeki araç ise bu araca nasıl kıyıp da orjinalliğini bozacaksın? Bu aracın amortisöri ve ön takım parçaları bulunur. (Şuraya bir sor: 0312 324 18 82 veya 0312 278 81 20)

Geri