Valla o polis bu polis anlamam

herzaman ne ısterse yapmısımdır , valla ben güleryüzle yaklasırsam onlarda guleryuzlu oluyorlar

işleri geregı bıkac sınırlıye rastlıyorum ama kolay degıl...
Sonucta bir olayla karsılasıncada aradıgım ılk yer 155 gıttıgım ılk yer karakol oluyor
Bi anımı anlatayım;
Gecen yıl Turkcell Superonline da calısırken aksamustu arkadasımla ısten cıktık ve sırket aracıyla (86 kartal) balık yemeye sahilevlerine gittik atm lazım en yakın atm 5 km uzakta napsak napsak aklıma askerıye geldı askerıyeye gıttık kımlıgımı gosterdım asker X bankası varmı ıcerde dedım yok dedı sagol dedım dondum arabayla artık 5 km uzaklıktakı atm ye gıttık parayı cektık ve donuyoruz birden yanımızda beyaz bir doblo belırdı ıcınden 2 kısı bagırıp cagırıyorlar bize saga cek ulan diye... Hemen cektım saga arkadas hemen konsoldakı bıcagı aldı elıne bi baktım adamlar telsizli hemen arkadasın elıne vurdum bıtane bıcak dustu arabaya allahtan gormedıler

sonra hemen arabaya yasladılar bızı delı gıbı arıyorlar ''Siz terorıstmısınız , ne ısınız var askerıyede , bombalıcakmıydınız! '' allahım olucem korkumdan yok abı ne terorıstı boyle boyle ısten cıktık balık ekmek yemeye geldık atm yok , hadilan boyle yalanmı olur falan dıyolar arabayı dıdık dıdık ettıler bişey bulamadılar hemen gbt sorguladılar , tertemızız zaten ben askerı kımlık kartımı gosterdım olay boyle boyle dedım ozur dıledıler askerıyeden sıkayet olunca yanlıs anladık dedıler , allahım ''askerıyeden sıkayet ettıler'' lafını duyunca beynımden asagı kaynar sular dokuldu atladım kartala allah ne verdıyse yapıstırdım girdim nizamiyeye silahı dogrulttu asker girdim lan sen mısın benı sıkayet eden hemen agızlarına sıctım astsubayı subayı askerı kım varsa , Garnizon komutanı mı ne geldı (valla rutbe bılmem bayagı yıldızı bol bi amcamızdı) ozur dıledı kac yasında adam
Ya bı ısı yapacaksan adam gıbı yap yada hıc yapma askerıye hata kabul etmez
Ama asker saglam bi sopa yemıstır gıbıme gelıyor

Butun lojmanı ınlettım cunku...
Bu arada askeriyede dayak var derler , ben hiç GÖREMEDİM

(o kadar hızlı cereyan ettı kı) Bkz:Cem YILMAZ