Artık arabam yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun başkanım. Allah beterinden korusun.

Yeliz abla çok geçmiş olsun. Allaha şükür sadece maddi hasar var.

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş sizi. Arabanın perte çıkması daha hayırlı olur gibi sizin için.

büyük geçmiş olsun...

geçmiş olsun Başkanım kendinize birşey olmasında,allah beterinden korusun

Geçmiş olsun başkan cidden yenı gordum kusura bakma bılırım nasıl bır duygu oldugunu..

Allah korumus cana gelcegıne mala gelsın bosver.... :(

geçmiş olsun allah korumuş.sizin araç perte çıkmaz ama karşı tarafınki çıkar

herkese çok teşekkürler

benim aracın pert olduğu kesinleşti çıkan bakiyeye bakılınca. Şimdi ne ödeyecek sigorta onu görcez büyük bir mücadele bekliyor beni.

Ötv indirimi iyi oldu. ben sıfır araba almam derdim ama şimdi düşünmüyor değilim. Hatta bir insignia 1.6 turbo fena olmaz ama kriz ortamında borca girmeyide gözüme kestiremiyorum. Gidip bi corsa alabilirim en kötü hayırlısı önce bi ödeme çıksın bakalım

hayırlısı olsun o zaman arabanızın kasko degerı 25 bin ise onu almakta dıretın bence

geçmiş olsun yeliz başkanım...allah daha büyük kaza belalardan korusun...

ötv indirimine denk gelmişken bencede sıfır bir araba alabilirsiniz bütçeniz ölçüsünde olmuşkende en yeni kasa olmalı araç, kesinlikle insignia.. 115 hpler gitmediği içinde 180 hp insignia güzel bir seçim olur diye düşünüyorum ,kalanı kredi vs kullanılabilir durmunuza göre..

tekrar geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsınız biraz daha çıksaymışisınız daha kötü olacakmış kaza

Geri