Arkadaşlar.

Benim araçta da yaylaya çıkıp indiğimde o lambayı yakmıştı,rampayı devirsiz çıkmıştım,lpgden kaynaklı olduğunu tahmin etmiştim,opel ustama durumu anlattım,bilgisayara bağladı hata olarak fakir karışım çıkmıştı,lpg taktırdığım yere gitmeme gerek de kalmadı biraz devirli kullandım,o ışık sönmüştü.

doğrudur bende dün şehir içinde sürekli 1-2 vites kullandım yandı sürekli sensörden dediğiniz gibi radyotörün arkasında bi,r parça sanırım o sensör öyle değilmi. saygılar.

doğrudur bende dün şehir içinde sürekli 1-2 vites kullandım yandı sürekli sensörden dediğiniz gibi radyotörün arkasında bi,r parça sanırım o sensör öyle değilmi. saygılar.

aracın alt kısmında yani eksoz manifoltunun devamında katalitik konvektörün oralarda örnekdeki gibi bi yerde

post-30121-1279205603.webp

evet o dediğin sanırım beni rahatsız edecek ve sorun olacak birşey değil.

lpg servisinde bilgisayara bağlattırgüncelleme yapılsın söner.Ciddi bir problemi yoksa.

Benim araç nezaman Bp dışında biyaerden LPG alsam hemen yakar, Tekrar BP den Lpg aldığımda söner. Araba resmen BP'nin LPG sinden başkasını istemiyo enteresan :)

benımkıde yanıyor ama bende lpg yok::)

kafana takacagın bır sey degıl benım 2 numaralı oksıjen sensorum arızalı

Anladim arkadaşlar bende totalden kullaniyorum artik aygaz da araba yumuluyordu. Saygilar.

Hava akışmetresine bi baktırıver.

Lambda sensörü bildigim kadariyla yakiti etkiler. Ne oranda onu bilmem.

Geri