Arkadaşlar.

anulmustafa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
7 Eyl 2010
Mesajlar
994
Tepkime puanı
0
Puanları
0
20102010432.webp
ARKADAŞLAR ARACIM OPEL VECTRA B2 1,6 COMFORT BU IŞIK YANIYOR ARA ARA ÖNEMLİ BİRŞEY Mİ CANIMI SIKMIYOR AMA SIKINTI YAPARMI ARACIM ZAVOLLİ LPG Lİ. AYGAZ KULLANIYRODUM AMA FİLTRENİN HALİNİ GÖRDÜKTEN SONRA TOTAL ALIYORUM. SAYGILAR.:confused:
 
araç 3500-4000 dewirden sonra gaz kesiyor mu_?
 
yok gaz yeme de falan sorun yok ama ara ara yanıyor.
 
busorun lpg den kaynaklanıyor, lpg taktırdığınız için bu olmaya devam edecek, bitane sensör var benzin+gaz karışımı ve çıkan egsoz gazını ölçen... işte öyle bi sensör tram hatırlamıyorum, bu sensör lpg de farklı değerler algıladığı için ara ara bu lambayı yakar, şans bazen sönerve birdaha yanmaz bazen ara ara yanar bazen de devamlı yanar LPG taktırdıysan bununla yaşamaya alışmalısın.
 
peki sıkıntı yaparmı yansın rahatsız olmuyorum. saygılar. tşkr ederim. yorumlarınıza.
 
lambda sensöründen kaynaklanır bazı lpgli araçlarda karşımıza çıkar ..zararı yoktur.benim aracımda şehirçinde yanıyor.uzun yola çıkınca sönüyor. kafaya takılacak bişi değil.
 
teşekkürler abi . saygılar.
 
teşekkürler abi . saygılar.

Bence tahmin üstüne karar vermemek lazım siz aracınızı makineya bağlatın eger oksijen sensörü arızası ise lpg ile alakalı ustaya göre lpg li araçlarda normal bi durum bende de vectra b var bendede lpg den kaynaklı benim araçta da yanıyor ama ışığın sebebini öğrenirseniz daha iyi olur yada aracınıza boştayken gaz verin 4500 deviri geçiyormu bi bakın geçmiyorsa devir sensörüde olabilir ama dediğim gibi bu bizim tahminlerimiz umarım yardımcı olabilmişimdir.
 
geçiyor gaz yemesinde
herhangi bir sorun yok yani sürekli de yanmıyor ara ara peki gaz markası önemli total alıyorum iki depodur.saygılar.
 
daha önce aldığınız istasyonlarda yanmıyordu ise olabilir
ancak eger oksijen sensörü ise arada yanması normal.
 
Geri
Üst