Arkadaşlar Yine Vitesle Ilgili Bir Soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bzgin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracımın vitesini birden ikiye yada boşa alırken hemen vites kolunun altından bir yay sesi vye metal sesi geldi ama şimdilik bir sorun yok gibi gözüküyor.acaba daha sonra bir sorun yaratır mı bilgisivolan arkadaşlar yazabilirler mi?

Bence sen fazla pimpiriklisin.. Herşeyi bu kadar sorun etme! Altı üstü bir otomobil işte..

pimriklikle ilgisi yok..ağrıdayım arabaya birşey olduğunda gösterecek pek fazla usta yok da..

pimriklikle ilgisi yok..ağrıdayım arabaya birşey olduğunda gösterecek pek fazla usta yok da..

doğru sölüyor.... bi sorun olmaz sanırım ama başka arkadaşlar yazarlar...

pimpirik yazacaktım özür

Dikkat ettimde sen bu Ağrı'dan çok şikayetçisin.. Binlerce otomobil var orda,onlar ne yapıyorlar?

genelde yüksek model araba sahipleri araçlarını Erzurum yada Van'a götürüyorlar.herhalde bir bildikleri var..ben de oralara götürmemek amacıyla belki çok basit konuları açıyorum..bundan sonra ufak şeyleri yazmayacam..biraz saçma oluyor herhal..

:D niye saçma olsun ki bilenler yardım ederler oraya buraya göstermektense okur kendin halledersin
o dediğin ses ara ara hepimizin aracında oluyor sanırım, önemli bişey değildir,neticede mekanik aksam ara ara takur tukur edicekki mekanik olduğu belli olsun :D

Geri