arkadaslar yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan appi28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kaployu hortumu boşver. hortum depodan gelır kelebek bogazına gırer. pekı yakıt göstergen guzel calısıyormu??? su son gunler??

kaployu hortumu boşver. hortum depodan gelır kelebek bogazına gırer. pekı yakıt göstergen guzel calısıyormu??? su son gunler??

biraz fazla yakiyor gibi,her gün kullandigim icin takip edemiyorum ama söyle diyebilirim önceden 50 euroluk benzinle 700 km yaparken(SEHIR ICI VE DISI YANI KARISIK:D )simdi 600ün biraz üzerine cikiyo

biraz fazla yakiyor gibi,her gün kullandigim icin takip edemiyorum ama söyle diyebilirim önceden 50 euroluk benzinle 700 km yaparken(SEHIR ICI VE DISI YANI KARISIK:D )simdi 600ün biraz üzerine cikiyo
sizin orda benzının lıtresı ne kaç euro?? sımdı eger o parca bozulursa genelde aracın rolantısı bozulur. bır dıger arıza cesıdı ıse opelde basıma gelmedı ama audı a 4 de basıma geldı aracın yakıt sevıyesı yanlıs gösterıyordu aracı lıfte kaldırdım ve calıstırdım adeta aracın deposu plastık oldugu ıcın wakum yaparak bırbırıne kavustu. senınkındede olabılır. arac calısırken depo kapagını ac fosss ederse o parcayı degıstır.

sizin orda benzının lıtresı ne kaç euro?? sımdı eger o parca bozulursa genelde aracın rolantısı bozulur. bır dıger arıza cesıdı ıse opelde basıma gelmedı ama audı a 4 de basıma geldı aracın yakıt sevıyesı yanlıs gösterıyordu aracı lıfte kaldırdım ve calıstırdım adeta aracın deposu plastık oldugu ıcın wakum yaparak bırbırıne kavustu. senınkındede olabılır. arac calısırken depo kapagını ac fosss ederse o parcayı degıstır.

benzin ben 96 oktan kullaniyorum son zamanlarda pahalandi,1.25 euro,dedigin gibi bazen benzin kapagi acinca foss diye ses geliyor,fazla benzin yakmasindan ve rolanti ayarindan baska zarari olurmu,bide araba calisirken degilde depoyu dolduracagim zaman actigimda ses geliyor

Son düzenleme:
benzin ben 96 oktan kullaniyorum son zamanlarda pahalandi,1.25 euro,dedigin gibi bazen benzin kapagi acinca foss diye ses geliyor,fazla benzin yakmasindan ve rolanti ayarindan baska zarari olurmu
fazla yaktırmaz ya bence aracının yakıtı gayet guzel. sen degıstır o parcayı. sızın orda araba çöplugu olur ordan al tak

usta bizim burda ne diyolar araba çöplügüne

sızın orda araba çöplugu olur ordan al tak
hakkaten orda cok ucuz bide bizim pederde bi ara 190D wardi ordan kapı dosemeleri falan getiriyodu cok ucuz diyodu :D Konuyu dagıttıysam kusura bakmayın arkadaslar:)

hakkaten orda cok ucuz bide bizim pederde bi ara 190D wardi ordan kapı dosemeleri falan getiriyodu cok ucuz diyodu :D Konuyu dagıttıysam kusura bakmayın arkadaslar:)
dogru gidiyosun istedigin arabanin istediginparcasini söküp alabiliyosun,baygi ucuz kendin sökersen indirimde yapiyolar

ya bu çöplük çıkmacı olmuyomu işte

Geri