arkadaslar yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan appi28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bide fiati nedir tahminen

bence yakıt tankı havanlandırma valfi çünkü oradan bir kablo mu hortum mu öyle birşey depo ya gidyor bir tanesi de sileceğin o tarafa doğru fren mekanizmasının üstündeki parçaya gidiyor tahminime göre rolanti sensürü aşağılarda bir yerlerde...

yakit tanki havalandirma valfimi,rolanti sensörümü hangisi yaa:D
ismail arkadasımız bı anlık yanlıs söylmıs kafana takma...
yakıt tankı havalandırma valfı!! aracta ne gıbı sorun var anlatırmısın?

yok abi yok ben musa ustaya takıldım...usta ne diyosa dogrudur yakıt tankı havalandırma valf idir...

bence yakıt tankı havanlandırma valfi çünkü oradan bir kablo mu hortum mu öyle birşey depo ya gidyor bir tanesi de sileceğin o tarafa doğru fren mekanizmasının üstündeki parçaya gidiyor tahminime göre rolanti sensürü aşağılarda bir yerlerde...

aynen dedigin gibi kardes,cift kablo.bide hemen degistirmesem bi zarari olurmu ya

ismail arkadasımız bı anlık yanlıs söylmıs kafana takma...
yakıt tankı havalandırma valfı!! aracta ne gıbı sorun var anlatırmısın?
arayi calistiriyorum,tabi hareket edecegim gaza dokundugumda tik tik ses geliyor(seri olarak)gazi birak kesiliyor yani sadece hareket halindeyken yada bosta gaza bastigin zaman

hım anladım.. rolantı ayarlayıcı degıl ama aracın rolantısınıda etkıler bıraz oyle bı durum varmı??

hım anladım.. rolantı ayarlayıcı degıl ama aracın rolantısınıda etkıler bıraz oyle bı durum varmı??

rolantide bi sorun yok,faithlees arkadasin dedigi gibi iki kablo cikisi var

Geri