Arkadaşlar vectralarımız ne kadaar yakıyor acaba?

fyilmaz28

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Eminim herkes dertli olucak bu konuda,

bende 1.8 otomatik 2000 model vecra cd var lpgde km' de 170 binlira yakıyo benzinde iç kullanmadım aldığımdan beri yanlız sıralı sistem lpg

2.0 vectra var manuel şehir içinde 10-12 litre arası yakıyor uzun yolda 6-7 litre arası yakıyor 90-120 arasında normal kullanımda. çok sıkıştırdığımda 25-30 litre yakıyor(sürekli düşük vites dur kalk ve redline kadar sıkıştırma)

valla 12-13 lt. arası değişiyor :D ama genelde bu aralarda :D

aracımız ( babamın arabası da :D:D )2000 motor dizel vectra , şehir içi 7 litre yakıyor.

Vecta A 2.0 otomatik ve Vectra B 2.0 düz şehir dışında km de yeni zamla (yolun çoğunluğu 120 km hızla) olmak üzere 22 YKRŞ ya da 100 km de 7 lt. İzmir-Ankara-İzmir ortalaması. ( Toplam 1200 km ) İzmir'den Ankara'ya 250 YTL ile gidip gelebiliyorum. Şehir içi ölçüsü sağlıklı olmadığı için fazla üstünde durmuyorum. Ama şehir içinde A kasa B kasadan daha az yakıyor. Sanırım o da beygir gücü ve ağırlık farkından olabilir. ( Araçlar LPG sizdir)

Eniştemin vectrasını kullandım türkiyeye 1 hafta gittiğimde arac 95 model gls valla ben yanlış hesaplamadıysam km'de 400 yaktı

2000 motor vectra 40 ytllik benzinle 110 km gitti hepsi şehir içi. normal mi?

benzin fiyatları almış başını gidiyo üstüne bide araba fazla yakınca cebimizdeki para olduğu gibi benzine gidiyor benzinin fiyatı ucuz olsaydı zaten bu konu bu kadarda tartışılmazdı iş yine herzamanki gibi fiyatlardan geçiyor

1,8 otomatik vectra ortalama tüketim 9,5 lt.'nin altına şehir içinde hiç düşmedi , 11 lt.'nin üstünede hiç çıkmadı

şehir dışında en düşük 9,3 yaktım , 16,6 lt yaktığımda oldu şehir dışında. hızlı gitmeye çalışırsan şehir dışında az yakmıyor.

Son düzenleme:
Geri