ARKADAŞLAR MÜJDEMİ İSTERİM!!!!!!!! :) Vatana millete hayırlı olsun :D :)

tebrikler.

arkadaşlar zamanının sürücü kursu kurucusu olarak söylüyeyim; aman dikkat direksiyon imtihanında dikkatli olun.

aracın lastiklerini kontrol ediniz.

araca ilk bindiğinizde koltuk ayarını kontrol edin. ayar tam olsada müfettişlerin yanında koltuğu ayarlı olduğunu gösterircesine tekrar ayarlayın. koltuğu ileri geri çekin,

aynaları kontrol edin. ayarlı olsa bile tekrar ayarlayın.

emniyet kemerinizi takın,

aracınız çalışır durumda değilse kontağı açınız ve paneldeki arıza lambalarını kontrol ediniz.

aracınızı boşta çalıştırınız.

yola çıkarken sinyalinizi verininiz ve sol aynadan yolu kontrol ederek ve müfettişlere kontrol ettiğinizi göstermek için birde kafanızı sol camdan arkaya çevirerek aynanın görmediği noktalara baktığınızı göstererek yola çıkınız.

sinyal otomatik kapatmaya bilir. açıksa manuel kapatınız.

aracınızı normal devirde kullanarak vites yükseltin

çok önemli bir konuda direksiyonu ne olursa olsun iki elinizle tutunuz.

sağa yanaşırken sinyali unutmayın.

sağ tarafta geçici olarak durduğunuzda 4'lülerinizi yakınız :)

geri geri giderken mutlaka sağ elinizi arkaya atınız ve kafanızı çeviriniz. aynalardan gitmeyiniz.

bizim sınavlarda 8 yaşından bu yana araç kullanan birisi direksiyondan kaldı. nedeni ise kontrolsüz araç kullanmak.

tekrar başarılar diliyorum.

tebrikler.

arkadaşlar zamanının sürücü kursu kurucusu olarak söylüyeyim; aman dikkat direksiyon imtihanında dikkatli olun.

aracın lastiklerini kontrol ediniz.

araca ilk bindiğinizde koltuk ayarını kontrol edin. ayar tam olsada müfettişlerin yanında koltuğu ayarlı olduğunu gösterircesine tekrar ayarlayın. koltuğu ileri geri çekin,

aynaları kontrol edin. ayarlı olsa bile tekrar ayarlayın.

emniyet kemerinizi takın,

aracınız çalışır durumda değilse kontağı açınız ve paneldeki arıza lambalarını kontrol ediniz.

aracınızı boşta çalıştırınız.

yola çıkarken sinyalinizi verininiz ve sol aynadan yolu kontrol ederek ve müfettişlere kontrol ettiğinizi göstermek için birde kafanızı sol camdan arkaya çevirerek aynanın görmediği noktalara baktığınızı göstererek yola çıkınız.

sinyal otomatik kapatmaya bilir. açıksa manuel kapatınız.

aracınızı normal devirde kullanarak vites yükseltin

çok önemli bir konuda direksiyonu ne olursa olsun iki elinizle tutunuz.

sağa yanaşırken sinyali unutmayın.

sağ tarafta geçici olarak durduğunuzda 4'lülerinizi yakınız :)

geri geri giderken mutlaka sağ elinizi arkaya atınız ve kafanızı çeviriniz. aynalardan gitmeyiniz.

bizim sınavlarda 8 yaşından bu yana araç kullanan birisi direksiyondan kaldı. nedeni ise kontrolsüz araç kullanmak.

tekrar başarılar diliyorum.
çok teşekkürler, Allah razı olsun.. :) ;) Önerileriniz gerçekten önemli, çok yerden de duymuştum bunları. Dikkat edicem.. Onun sonuçlarını da yazarım buraya. Direksiyon hocam, onu da yüksek puanla geçersin dedi bakalım artık. Direksiyon dersini de zevk için almıştım :) Ama faydası oldu sınav ve kurallar için.. Tekrar teşekkürler ;)

ufak bi ayrıntıda inerken kapıyı sağ elinle açıcan bunun nedeni sağ ile acarken başın sola dönücek ve yol müsaitmi ona bakmıs olcan

ayrıca kurs hocasının gazına gelme ben xxxx kursundaydım hoca dedi şu yyyyy kursunun aracı geç şimdi kalır o yolda

bende bastım geçtim hız sınırını aştık gözetmen iki saat nasihat çekti konustu sonrada ne konusuyon diyo araba sürerken :)

10 puan kırdılar

ufak bi ayrıntıda inerken kapıyı sağ elinle açıcan bunun nedeni sağ ile acarken başın sola dönücek ve yol müsaitmi ona bakmıs olcan

ayrıca kurs hocasının gazına gelme ben xxxx kursundaydım hoca dedi şu yyyyy kursunun aracı geç şimdi kalır o yolda

bende bastım geçtim hız sınırını aştık gözetmen iki saat nasihat çekti konustu sonrada ne konusuyon diyo araba sürerken :)

10 puan kırdılar
puhaahaha o da iyiymiş abi yaa :D neyse geçmişsin nasılsa boşver :)

ayrıntı için de çok sağol ;) biliyorum evet onu, sağ el açma kolunda, sol el kapının tutma kısmında olucak. kafa da arkada :)

inşallah ehliyetimi aldım diye de yazarım buraya ;)

hayırlı uğurlu olsun

eyvallah raşit abi sağolasın ;)

Hayırlı olsun.

hayırlı olsun koray ıslama nezaman ehliyeti :D

Geri