Arkadaşlar Motor Arız ışığı ile ilgili sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ALİ VECTRA V6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

ALİ VECTRA V6

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bende 1996 Model vectra v6 var benim motor arıza ışığı normalde direk yanıyo kimse söndüremedi onu Ankara da şimdi de arabam çalışmıyo motor arıza ışığı kontağı çevirdiğimde yanıp yanıp sönüyo araba çalışacak gibi oluyo ama çalışmıyo hiç daha böyle olmamıştı motor arıza ışığı yanıp yanıp söndğünden araba çalışmıyo olabilir mi? Yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum tşk

Makinaya Bağlattinmi Serviste? Hata Kodunu Verir.ona Göre Davranirsin. Egr'yi Temizlet Yada Değiştir.ondanda Değilse Büyük Ihtimalle Beyindendir.

Arkadaşlar bende 1996 Model vectra v6 var benim motor arıza ışığı normalde direk yanıyo kimse söndüremedi onu Ankara da şimdi de arabam çalışmıyo motor arıza ışığı kontağı çevirdiğimde yanıp yanıp sönüyo araba çalışacak gibi oluyo ama çalışmıyo hiç daha böyle olmamıştı motor arıza ışığı yanıp yanıp söndğünden araba çalışmıyo olabilir mi? Yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum tşk
elbette olabılır arac zaten uyarmıs
ırtıbat kurarsan sana yardımcı olaracak arkadas onerebılırım......

aracın yedek anahtarı ile dene anahtarı elinden düşürdünse güvenliye almış olabililir arıza lambası yanıp söner

aracın yedek anahtarı ile dene anahtarı elinden düşürdünse güvenliye almış olabililir arıza lambası yanıp söner

:good: :good: immobiliser devrede... yada ecu da bi problem var( motor beyni ) eprom filan.. eger tech 2 bağlandığında beyne ulaşılamıyosa konnektör arıza sı veriyosa eprom yanmıştır yada beyin komple yanmıştır.

da bu konu taa şubat ayında yazılmış bende hiç bakmadan yazdım ya hortlatmış biri konuyu...

Geri