arabanın değerini falan düşünme hiçte canını sıkma bence.. götürüyosun opel servisine adamlar ilk günkü gibi yapıyo arabanı yeterki şaseye bişey olmasın..
bende arabayı aldığım ilk sene, karanlık bi sokaktan geçiyodum durmam gerekti, sonra baktım öndeki kamilin park edebilme kabiliyeti yok dedim sağından geçiyim birazda sinir yaptım.... o ara karanlık olması ve yüksek sesteki müziğe kendimi kaptırmamla sağdaki park halindeki kamyonu görmemişim, içerdede müzik son ses

arka sağ kapıdan başlamış çizmeyeee, depo kapağının altını nerdeyse kesmiş ve en son arka tamponu parçalarken biraz zorlanmış ve bende tam o zorlama sırasında garipliği fark ettim.. aynaya bi baktım bitişiğiz kamyonla

olamaz diyorum ama inip bakınca başımdan kaynar sular döküldü
o zaman bende odağa bırakmıştım arabayı bir gürültü bir kargaşa hiç sevmiorum orayı yaw..
araba sıfırdı daha ve kumandayla deilde anahtarı sokup kapıyı kitlemek isteyince boşa dönüodu bozukmuş yani.. adamlara dedim kaporta yapılırken bunuda düzeltin diye.. 9 gün geçtikten sonra aradılar gittik aldık, allah için güzel yapmışlardı yeni gibi ama bi baktım kilit işini düzeltmemişler.. şimdide yoğunuz sonra gelin ayağıııı! kaporta ne kadar tuttu diorum cevap veren adam yok tmm kaskodan yapıldı ama merak ediorum isviçre sigortaya ne kadar zarar verdim die...
bi hafta sonra tekrar gidiorum odağa ve arabayı bırak diolar kilit işi için.. akşam arıolar gel al araban hazır.. gidiorum yapılmamış neden ? parça yokmuş.. bağırıorum çağırıorum dönüorum
sonra arıolar parça geldi gel yapalım.. bide üstüne 25 milyon para alıolar.. arabayı aldığım yer sonuçta garantiden yapması lazım.. o bile olmasa eşantiyon yapmaları lazım ama nerdeee.. arabayı aldıktan 2 gün sonra farkettim diorum ben nerden bilcem birinin bişey sokupta bozmadığını dio.. o da haklı ama müşteri memnuniyeti die bişey var tabi odakta yok herneyse yinede odağa gidersen bayram abi diye biri vardır bi nebze iyidir onla muhattap ol derim...
ayrıca taksiti ödemeyince kasko bozulmaz lafı kısa vade için diosunuz dimi arkadaşlar?? yani kasko yaptırdıktan atıyorum 11 ay sonra kaza olursa tüm taksitleri öderde yaptırırım diosanız bana hiç mantıklı gelmiyo.. o zaman ben sadece peşinatı ödeyim.. arabanın başına bişey gelirse öderiz nasıl olsa taksitleri gelmezsede 1milyarlık kasko gelir bana 250 ytl ye walla süper..
senin olayda iş samimiyete bakıo.. taksiti yatıramamışsındır falan ne bilim ilk iki taksit yattıda 3. aksadı falan gibi durumlarsa sorun olmaz.. hiç olmadı öde taksitleri sonra raporu hazırla falan.. ya zaten serviste derdini anlatırsın yönlendirirler.. opel servisine ekmek veren sensin sonuçta