arkadaşlar kaza yaptım :(((

yazdıklarına bakılırsa şu an için yapman gereken tek bişi var o da oturup ağlamak; aracının orjinalitesi bozulduğu için..

:confused: :confused: şaka yapmaya çalışmış galiba

iki satırlık mesajın hangi tamamından bahsediosun ?

iki satırlık mesajın hangi tamamından bahsediosun ?

(muhtemelen bana bu cevap. alıntı yapmasan da :) )

ilk satırından =)

ya kardeşim gereksiz tartışmaya girmeyelim ama.. şimdi ilk yazdığında alıntı yapmadığın için mesajı konuya açan arkadaşa yazdığını düşünüyorum.. o tarz bi kaza bende yaptım ve ne kadar can sıktığını bilirim
sen adama orjinalliği bozduğun için ağla diosun.. daha yeni üyesin belki bilmezsin ama burda millet genelde birbirini destekler, gerçekçidir ama moral bozmaz moral verir..
yaptığın şey hiç hoşuma gitmedi.. başta üzülme diosun ama sonra batırıosun..
yanlış anladıysam özür dilerim ama dediğim gibi 2 satırlık ve gayet açık bi mesaj yazmışsın
ilk mesajı bana yazdıysan da.. kazayı yapalı 2 sene oldu nerdeyse.. arabanın bana hala orjinal görünmesi yeterli.. satarken 5 milyar bile düşse problem deil.. ayrıca ilk dediğin gibi mala gelceğine cana gelsin

ben de bunu anlatmaya çalışıorum meftun. can kaybı yok yaralı yok aracın kaskosu da var ortada bi problem yok ki neden üzülesin birader.

ilk cümlemde söyledim zaten cana gelen mala gelsin bu kadar üzülmeyin kardeşim kazadır bu olur.

espri mahiyetinde söyledik heralde bunu anlamıcak ne var gerilen suratlar gülümsesin biraz.

tmm ustad sorun deil.. ama adamın arabasına üzüldüm ben.. çünkü gidersin ne acemilerden kurtarırsın arabanı anayolda. .sonra bi anlık dikkatsizlik pisipisine sokak arasında bu hale gelir araba, seninde İKİNCİ satırı okuyunca:) birden tepki gösterdim.. biz o kadar canını sıkma yazmışız adam gelmiş ne demiş diye..
ikinci satırını ciddiye almıoruz o zaman, neyse seçkin hocam böylece tartışma kapanmış olsun.. sende siteyi keşfetmeye devam et..

Takmayacaksın birader. ben istanbulda kullanıorum arabayı ona bakarsan çıldırmam lazım yol vermeyen, yola zırt die çıkan, sol şeritte sahilde gezer gibi giden, yol yokmuş gibi gelip arkadan arabanın dibine biter piuuu neler neler..
kendimden korkuosam namerdim millet gelip vurcak die trafiğe çıkmaya tırsıorum resmen.

benim arabada yağ eksiltme sorunu var o yüzden takip ediodum zaten 1-2 haftadır siteyi pek yabancı sayılmam ama tabi özellikle yağ problemi yüzünden açılan topikleri ama saol gene de ;)

arkadaşllar hepinize teşekkr ederim kaskonun tamamını ödedim sabah ilk iş olarak zaten 2 taksit kalmış ödemedigim bi bu ay bide mart borcum hiç yok
sonra raporu aldım odagın yolunu tuttum ortalama 2500 masraf çıkar dediler 8-10 gün sonra sürecekmiş tamir herşeye oky dedim dedikleri dogru olursa tabi ben odak ta şenol beyle görüştümm arabam servisede oraya gidiyo yalçın beyle görüşüyroum sürekli yardımcı olacaklarını kendi takip edecegini söyledi. aslına bakarsanız odaktan memnunum bakalım busefer nasıl olacak daha önce tamponum yerinden çıkmıştı ücretsiz taktılar. bana destek oldugunuz için sagolun arkadasllar. Allah kimsenin başına vermesin. arabanın orjinalligi bozulcak ama yapacak birşey yok.

Geri