arkadaşlar jant boyutlarında yardıma ihtiyacım var

Pehlivanoğlu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar astra h kasa olan aracıma 2.el jant bakıyorum. bi kaç tane buldum yalnız bildiğim kadarıyla astra h kasanın jant aralıkları 5*110. bulduklarım ise 5*112. bulduğum jantlar herhangi bi işleme gerek kalmadan benim arabaya uyar mı? birde 2.el jant alırken nelere dikkat etmeliyim?

tam bi bilgim yok fakat bilezik takildigini okumustum forumda ve sorun yaratiyomus. bilgisi olan arkadaslar daha iyi aydinlatir seni. bence jant almana gerek yok cunku zaten ids jantilarin var. kucuk ama guzel bi jant bence tabi tercih senin...

yok bilezik hakkında bende iyi şeyler duymadım. takmam zaten. jantlarım çok güzel farkındayım ama almazsamda içimde kalacak. bu yaşta yapmazsam ilerde hiç yapamam. zaten jant alırken üzerindekileri vermeyeceğim. bende kalacak. değiştirerek kullanmayı düşünüyorum.

Ben yazlıklarda bilezikle 5*112 17" kullandım,şimdilik bir sorun yok...
dsc015991jt0.jpg

Özdemir Abi sen ustatsın abi

Hasan neyapim kardeş hastayım bu janta 112falan dinlemedim, zaten 5-6ay anca kullanıyorum orj.le kışlıkları takıncaya kadar.
dsc015931fi9.jpg

Evet abi yolum sizin oralara düşerse sana mutlaka uğrayacağım abi arabayı yakından görmek için

Senin araç içi ışıklandırmadan düşünüyorum ama daha cesaret edemedim
:)

Yakınlarda olsan hallederdik:)yakın zamanda yapacağım çok orj.bir fikrim daha var(ledlerle):)

Yakınlarda olsan hallederdik:)yakın zamanda yapacağım çok orj.bir fikrim daha var(ledlerle):)

Zaten senin açtığın konuya abone oluyorum arada kaçırmayayım yaptıklarını diye :)

Geri