Arkadaşlar Bunu deneyen oldumu.? ( Uzaktan Telefonla Kapı Açmak )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben devamlı kullanmadım sevmem öyle işleri zaten. Merak oluştu o zamanlardada nokia 6600 kullanıyordum denemek mahiyetinde programını yüklettim açmayı becerdim ve istediğimi yapınca bidahada kullanmadım. Umarım anlatabilmişimdir.

yok sevgili eyup biz farklı birşeyden bahsediyoruz o yüzden.. yani bluetooth dışında direk cebin birinde açma sinyali gönderip diğer telefondan o sinyali iletmekten bahsediyoruz. umarım bende anlatabilmişimdir.

Olayın aslı şöyle

arkadaşlar bu olay telefon veya araba markası ile alakalı değil. Ben bunu yaklaşık 2-3 yıl boyunca kullandım Kartal 1.6 i.e arabayı mesafe sorunu olmaksızın konuştuğun telefona kumandayı tutup açma-kapama yaparken diğer telefonunda arabanın yanında olması yeterli.

Eski telefonlarda gürültü azaltıcı hışırtı önleyici radyasyon önleyici sistemler olamdığından telefondaki radyo dalgaları kayıba uğramadan iletilebiliniyordu. Ben bu olayı Siemens SL45 telefonla ve telsim hat kullanarak yapıyordum.

program program demişsiniz birinizde adını sölesin şu programında bizde deneyelim

garip bişey:D

ozaman bu casionun saatleri war onlarda açar televizyonu deiştiren

Eyer araçta alarm sistemi varsa kasinlikle oluyor aractaki alarma cep tel bilgileri yükleniyor ve cebe gelen bilgiler sayesinde oluyor aynı zanmandda hırsızlıkta bile işe yarıyıp sahibinin telefonunu arıyor

Selam
İmkanı Yok Bu Dedıgının Aracın Kumanda 450 Mhz Çalışıyor GSM 800 900 1800 Lerde
Ne alaka
500 De Bile Olsa Çalışmaz Frekans Tam Olmalı Code Doğru Olmalı Vs Imkanı Yok

:)

e65 ile passata oluyo *3375# öle bişii yapılıo oluyodu metacafede videosu var

ozaman bu casionun saatleri war onlarda açar televizyonu deiştiren
1995lerde odediğini bizim halaoğlu casionun saatiyle Flaşh S'e yapıyordu kapıları açıp kapatıyordu saatle.Diğer olay farklı bunu bende duydum 2000model vactrası olan arkadaştan.Tlf.markasını söylemişti ama nokianın hangi modeli olduğunu hatırlamıyorum.

Geri