Arkadaşlar Bunu deneyen oldumu.? ( Uzaktan Telefonla Kapı Açmak )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bugün ikiside nokia olan telefonlarla denedim ama olmadı araç 2001 astra elagance arkadaşın söyleği 2001 vectra da olmuş biz bir türlü başaramadık

Öfffffffff.
Vallahi bi hevesle aşağıya indim. Anam yukarıda ben aşağıda. Anam bastıkça basar kumandaya ama olmadı bir türlü. Faydasını görür müydük bilemem ama vallahi bizde olmadı. Telefonlar aynıydı bu arada :/

2003 comboda olmadı.Telefon 1112 yeni çıkan nokia lardan.Ondan mı acaba.

arkadaşlar birisi şu programın adını verebilir mi

ozaman bu casionun saatleri war onlarda açar televizyonu deiştiren

casionun uzaktan kumandalı saatine aracın açma ve kapama sinyalini ayrı ayrı kopyaladığınızda hem açıyor hem kapatıyor.Bizzat denedim oldu yanlız araç pug106ydı.

Arkadşlar şöyle bişiy duydum ama oluyomu bilmiyorum.
ben denemedim ama deneyen varmı.
Anahtarlar Radio frekansı ile çalıştığı için telefon hatları üzerinden sinyaller taaşınabiliyormuş.

Mesala Araç ankarada siz aracın yanındasınız kapılar kilitli. Eşiniz veya arkadaşınız anahtarı almış istanbula veya uzak bi yere gitmiş.

Anahtarın oldugu arkadaşınızı cepten arıyosunuz O telefona doğru kumandaya basıyor. Sizde telefonu araca tutuyorsunuz araç kumandayı alıp açılıyor..

Bunu bi kaç yerden duydum. varmı böyle bi olay..

Cep telefonunun hoparlöründen çıkacak tek sinyal sonar sinyallerdir, bunları da kulaklarımız algılayarak anlaşılır ses sinyallerine dönüştürür..

Telefonun mikrofonundan girip diğer telefonun hoparlöründen radyo sinyalleri aktarılamaz, ancak ses dalgaları yani sonar dalgalar aktarılabilir

konuşma halinde bizzat denedim olmadı. kendimi salak gibi hissettim ben napıyom dedim :)

ben denedim açmadı telefonum nokiaydı hemde ama olmadı

AstraG 2000 CD Telefon 6310İ açmıyor

Geri