arkadaşlar bu zincir (imsi) hakkında görüşleriniz nedir?

The Day Walker

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
az önce sahibinden de gördüm.nasıl bişey olduğunu çözemedim açıkçası.bana pek sağlıklı bişey değil gibime geldi ama kullanmadığım we görmediğim için bilmiyorum.Aranızda kullanan,gören,bilen war mı_?

http://www.sahibinden.com/autosock_...06707WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_hpva

(Amacım reklam falan yapmak değil,lütfen yanlış anlaşılmasın.Konu aykırı ise silinebilir.Aradım ama bulamadım.Önceden werildiyse özür dilerim)

bende sanmıyorum çok sağlıklı olsun... garip geldi banada.

Karli yolda lastik ne kadar derin disli ise o kadar yol tutus artiyor. Bu alet ise olan disinde uzerini kaplayip sanki kabak lastikmis goruntusune sokunca lastigi nasil oluyorda karda daha iyi yol tutuyor anlamadim. Tek faydasi lastigin uzerinde toplanan kara mani olur gibi geldi bana. Ama buzlu yolda durum farkli. Uzerindeki kumas deseni gibi desenler buzdaki kaymaya mani olabilir mantiken.

Karli yolda lastik ne kadar derin disli ise o kadar yol tutus artiyor. Bu alet ise olan disinde uzerini kaplayip sanki kabak lastikmis goruntusune sokunca lastigi nasil oluyorda karda daha iyi yol tutuyor anlamadim. Tek faydasi lastigin uzerinde toplanan kara mani olur gibi geldi bana. Ama buzlu yolda durum farkli. Uzerindeki kumas deseni gibi desenler buzdaki kaymaya mani olabilir mantiken.

Acaba o üstündekiler kumaş mı başka birşey mi ?

''Avrupadaki olumlu deneyler ışığında, Autosock satılan ülkelerdeki sürücülerin kaygan yol şartlarında Autosock ürünlerini tercih etmesi otomotiv üreticilerinin dikkatlerinden kaçmadı. TÜV`ün 2001 yılındaki onayından sonra Autosock önde gelen otomotiv üreticileriyle çalıştı ve Autosock ürününün karlı ve buzlu yol şartlarında yol tutuş ve çekiş gücünün arttıdığını; Toyota, Honda, Subaru, Mazda, Lexus, Nissan, Mitsubishi, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Peugeot,Citroën, Volkswagen Grubu ve BMW grubu da onayladı.
Autosock sürücülerin karlı ve buzlu yol şartlarında karşılaştığı güçlükleri yenilikçi ve tüketici dostu çekiş yardımcısı olarak geliştirmeye devam ediyor.''

Böyle bi olay 2001 yılında onaylanacak, bu kadar marka ile birlikte çalışılacak ve bizim o geçen 9 senede haberimiz olmayacak...:rolleyes: Bence mümkün değil...Yada sadece benim haberim yok tüm dünya biliyor... :) O zaman bu ürün süper bişi...:D

Opel ile çalışmamışlar almayın :D Karda faydası olmaz ama buzda faydalı olur sanırım hani eskiler buzda ayakkabının üstüne çorap giyerlerya kaymasın die o mantıkla düşünürsek faydalı olur :D hem bi İstanbul sürücüsü için fiyat açısındançok gereksiz yılda en fazla 2 yere yagıyor oda 2 günde geçiyor.

Opel ile çalışmamışlar almayın :D Karda faydası olmaz ama buzda faydalı olur sanırım hani eskiler buzda ayakkabının üstüne çorap giyerlerya kaymasın die o mantıkla düşünürsek faydalı olur :D hem bi İstanbul sürücüsü için fiyat açısındançok gereksiz yılda en fazla 2 yere yagıyor oda 2 günde geçiyor.

Ondada arabayı çıkarmayıver zaten okadar kar varsa heryer tatil :D

ilginç bir şeye benziyor kaplanan maddenin özelliği kaydırmıyor heralde ama takmak için lastiği sökmek gerekiyorsa pratik değil

Ondada arabayı çıkarmayıver zaten okadar kar varsa heryer tatil :D
Aynen bugün kar başladı direk gittim garaja çektim bitmedende çıkarmam :) Bi kere bişey olmaz bu kar tutmaz dedim sokakta bıraktım (3 sene önce falan) sokakta çok dik sabah her taraf bembeyaz arabayı yerinden kıpırdatamazsın herkez aynalarını kaapttı benim o esnektikligine bayıldıgım ayna biliosunuz kapansada bişey değişmio gelen geçende ona tutunuo deli oluodum birinin elinde kalcak die :D

Kış lastiği neyimize yetmiyor?

Geri