arkadaşlar bu zincir (imsi) hakkında görüşleriniz nedir?

Kış lastiği neyimize yetmiyor?

evet abi haklısında hani yeni bir ürün ya.nasıl bişey diye merak ediyor insan.eğer böyleyse ben çekme halatı+takoz+zincir üçlüsü yerine,çekme halatı+takoz+bayan parizyen çorap bulunduracağım :)

evet abi haklısında hani yeni bir ürün ya.nasıl bişey diye merak ediyor insan.eğer böyleyse ben çekme halatı+takoz+zincir üçlüsü yerine,çekme halatı+takoz+bayan parizyen çorap bulunduracağım :)

karda polis çevirdiğinde çekme halatı+takoz+bayan parizyen çorap çıkar ver eline bakalım ne dicek :D

bundan 5-6 sene önce bundan getirmiştik norveçten. bir kaç sefer kullandık. çok çabuk eskiyip yırtılıp dağılıyor. tavsiye etmem.

turunucudan sonra da yaklaş kardeşim gel bakalım ilk önce kimliğinden başlayalım suçu doğru gidelim.adliyede memura rüşvet teklif etmekten zınkkk..:eek:

bundan 5-6 sene önce bundan getirmiştik norveçten. bir kaç sefer kullandık. çok çabuk eskiyip yırtılıp dağılıyor. tavsiye etmem.
Bizim yollara araba dayanmıyor, bunlar mı dayanacak :).

tırt bişey anca buzda fayda sağlar oda kesin değil bence niye derseniz kar lastiklerinin dişlerinin üzerindeki kılcak damarlara sıkışan kar yerdeki karla birbirine tutunuyor ve araç bu sayede sorunsuz bir şekilde yol alabiliyor bunda bahsettiğim olayın zıttı bir durum varki işe yarayacağını zannetmyorum

Geri