Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
almanya opelin anavatanı.oyüzden ordaki modeller farklılık gösteriyo.avrupaya deişik motorlar yolluyo amerikaya ayrı .ama çamurluğu anlamadım.adam kendi yapmış olabilir nede olsa almanya orası parça bolluğu var.
merhaba arkadaşlar opelin daha ne araçları war ama türkiyeye gelmiyo 3.2 motoru war ben yetkili serwiste çalışıyorum geçen ya bölebi araba geldi buraya gelen opellerden çok farkı war..............
basit bir açıklama! arabanın üstünde ki jant lar kışlık...
arabayı yazın görmek isterdim... tahminen devasa bir yazlık jant ı var bu aracın... 3.2 v6 motoru bir çok opelde kullanılıyor frontera, omega,signum ve vectra... büyük bir ihtimalle yapıştırma dır
babamın bi arkadaşında var... vectra gts 3,2 yazıyo arkasında... ama bu arabanın görünüşüyle alakası yok... çamurlukları öyle değil... normal vectra c çamurluğu... sadece araba hackback ve tamponları farklı... tabi jantları biraz iri... gördüğüm zaman fotoğraflarını çekip size göndercem...
merhaba arkadaşlar opelin daha ne araçları war ama türkiyeye gelmiyo 3.2 motoru war ben yetkili serwiste çalışıyorum geçen ya bölebi araba geldi buraya gelen opellerden çok farkı war..............