arkadaşlar bu siteden alışveriş yapan oldumu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar uzatmanın anlamı yok isteyen alır isteyen almaz buradan. ben tüm parçalarımı Aluçlardan alırım ama fiyat araştırmasıda yaparım. Şimdiye kadar daha ucuzuna rastlamadım. Bence bilinçli tüketicinin yapması gereken bu.
Sipariş veririm parayı hesaplarına yatırırım bir gün sonra sabah ürün kapımda. Yedek parça isterken yeterli bilgiyi vermeniz çok önemlidir siz eksik bilgi verirseniz karşınızdakide müneccim değildir. Karşınızdaki insanında dalgın olabileceğini unutmayın lütfen.

arkadaşlar bi soru sordum ortalık karışmış ben ankara şaşmazdaki opel parçası satan yerlere sordum hindistan malı 70 ytl diyor disk TM ise 100 ytl direksiyon kutusu GM 1.000 ytl nin üzerinde diyor ama aluçlar ise balata GM 60, disk GM 70, direksiyon kutusu GM 545 ytl diyor sizce hangisini tavsiye edersiniz...
ve benim bu şaşmazda aldığım fiyat tanıdığı arattırıpta birbirlerine yaptıkları fiyat
yorum size kalmış

arkadaşlar aluçlar isimli firma bu siteye üye parça fiyatları hakkında bize buradan yardımcıda olabilir başkasına öpülmektense hepimiz yararlanabiliriz. Bence bir avantajtajdır.

ismail_budak' Alıntı:
15 YTL YE ALDIM LEVENTTEN 20 YTL DE ÜMRANİYEDE RADYATÖR ALDIGIM YERDEYDİ...AYRICA ALT KARTEL CONTASI DEDİM BİDE YAG SONDASININ 0 RİNGİ VARMIŞ ONUDA DEGİŞTİRMEK GEREKİRMİŞ DEDİM SONRA ORDAN KAÇIRIRSA YENİDEN KARTERİ AÇMAK GEREKİYORMUŞ DEDİM...SİZDE DEDİNİZKİ ONA GEREK YOK ORDAN KAÇIRSA BİLE KARTELİ AÇMADAN DIŞARDANDA DEĞİŞTİRİLİR O DEDİNİZ...AMA USTALARDA ÖYLE BİŞEY OLMAZ DEDİ...HATIRLAMIŞINIZDIR BELKİ
YA ARKADAŞIM SEN NE KADAR ÇOK ŞEY BİLİYORSUN..BU SANA SON UYARIMDIR.. BİR DAHA İSİM KULLANARAK BELGESİZ VARSAYIMLAR, DEDİ, DEDİM,ARADIM GİBİ KONULAR ÜZERİNE YORUM YAPMA..ELİNDE BİZE AİT FATURAN VE YA ANTEDLİ KAĞIDIMIZ OLMADAN ULU ORTA KAFANA BUYRUK HAKKIMIZDA YORUM YAZMA..BU MÜESSESE SADECE SENİN CONTAN VE ORİNGİN İÇİN KURULMADI.AKŞAMA KADAR BİR ÇOK TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPIYORUZ..KALDIKİ BEN SENİ HATIRLAMIYORUM HAFIZA DA KALACAK BİR TİPE DE BENZEMİYORSUN...BU ŞEKİLDE BİR DAYANAĞIN OLMAYAN TEK SATIR DAHİ GÖRMEK VE DUYMAK İSTEMİYORUZ...GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ GİBİ OLDUKÇA DUYULMUŞ BİR ATA SÖZÜNÜDE SANA HATIRLATIRIM..YOLUN AÇIK OLSUN..bu tip insana cevap hakkımız doğduğundan dolayı forum üyelerinden hoşgörü, yönetimden de hoşgörü ve gereken kişiye uyarı bekliyoruz..herkese iyi forumlar...( suçlamalar belgesiz ve büyük harfle yapıldığından dolayı büyük harf ile cevap verdim..)

Kim Nerden Ne Alirsa Alsin

bilgi için teşekkür ederim. Syg,

bende geçenlerde aluçlardan ön fren balatası (lucas) motor yağı (gm) polen filtresi benzin filtresi yağ filtresi aldım toplam 71 ytl verdim heralde fazla değil bence aluçlar işine önem veren bir şirket

Evet onuda açıklamıştı arkadaş astra için olanıdır o diye ama astra nın parçasının corsanınkine gore yarıdan daha ucuz olmasıda şaşırtıcı, serviste 170 ytl olan bir parça sizde 100 ytl olmalı bence 180 değil ama ben birşey demem kalitenize ilginize tebrik ederim sadece fiyat ta sizin belirleyeceğiniz birşey istemeyen almaz genede fatura fiş almayalımda şu kolçağı verin uygun fiyata alayım :)
ALUÇLAR' Alıntı:
merhaba.. 80 ytl civarında olan astra.g içindir..;)

Bu arada buradan bisey sorayım benim aracım essentia modeli elektirikli ayna yok bunları orjinal ekelktirikli ayna ile degistirebilirmiyim ayda dönüştürmenin bir yolu varmı motor takılarak yada baska turlu bide kontrol düğmesi var tabi bu konuda biraz cahilim kusara bakmayın :)

Ghostbuster' Alıntı:
Bu arada buradan bisey sorayım benim aracım essentia modeli elektirikli ayna yok bunları orjinal ekelktirikli ayna ile degistirebilirmiyim ayda dönüştürmenin bir yolu varmı motor takılarak yada baska turlu bide kontrol düğmesi var tabi bu konuda biraz cahilim kusara bakmayın :)
Valla o işe hiç girme istersen.. kapı iç tesisatı ayna ayar tesisatı derken astarı yüzünü geçer bence günde 2 defa kullanıp ve ya kullanmadığın bir parça için arabanın orijinalini bozma derim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri