arkadaşlar bişe sorcam :)

james_ümit

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaş aracına benzin almış po dan ama sulu benzin çıkmış ekstersi ve sulu benzin sonucu arabaya yaptığı masrafların faturası elinde bu zararını temin edebilir mi po dannn

ekstresi olcak :)

aracının masraflarını karsılamıcaktı öncelikle.elinde benzin fişide duruyorsa po yetkililerine hbr vericekti po gelen yetkililer benzini incelicek ve dediginiz gibi su katılmıs ise butun masrafları karsılanırdı.ama siz yaptırmıssınız artık bişey idda edebilirmisiniz bilmiyorum gene sansınızı deneyin

aracının masraflarını karsılamıcaktı öncelikle.elinde benzin fişide duruyorsa po yetkililerine hbr vericekti po gelen yetkililer benzini incelicek ve dediginiz gibi su katılmıs ise butun masrafları karsılanırdı.ama siz yaptırmıssınız artık bişey idda edebilirmisiniz bilmiyorum gene sansınızı deneyin

+1 başımıza geldi iddaa edemedik benzin yerine motorin konulmuştu

hiç bir şey idda edemezsiniz gibi geliyor sonuçta çıkıp sen su koymuşsun da diyebilir...

banada oyle geliyor.
eger kanitlayabilseydiniz. masrafları bırakın kaç katı tazminat bile alabilirdiniz..

po dan aynı sey benimde basıma geldi. birde uydudan kontrol falan diyolar hepsi yalan...

Arkadaşlar neler oluyormuşta bizim haberimiz yok yaaaa....bu sayede bizimde kulağımıza küpe olsun...başıma gelirse bilelim ne yapacağımızı...

ben olsam,,benzinden su çıktığına dair(servisten falan)bi belge,,belgeyle birlikte(ama arayı soğutmadan)hemen benzini aldığım yere gider izah ederim ve pompadan biraz benzin alırım bi pet içine,,sonra o benzinide tahlil ettiririm...tüketici mahkemesi denen bişey var,orayada başvursun..elinde fiş faturalarla birlikte

Geri