Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaş aracına benzin almış po dan ama sulu benzin çıkmış ekstersi ve sulu benzin sonucu arabaya yaptığı masrafların faturası elinde bu zararını temin edebilir mi po dannn
aracının masraflarını karsılamıcaktı öncelikle.elinde benzin fişide duruyorsa po yetkililerine hbr vericekti po gelen yetkililer benzini incelicek ve dediginiz gibi su katılmıs ise butun masrafları karsılanırdı.ama siz yaptırmıssınız artık bişey idda edebilirmisiniz bilmiyorum gene sansınızı deneyin
aracının masraflarını karsılamıcaktı öncelikle.elinde benzin fişide duruyorsa po yetkililerine hbr vericekti po gelen yetkililer benzini incelicek ve dediginiz gibi su katılmıs ise butun masrafları karsılanırdı.ama siz yaptırmıssınız artık bişey idda edebilirmisiniz bilmiyorum gene sansınızı deneyin
ben olsam,,benzinden su çıktığına dair(servisten falan)bi belge,,belgeyle birlikte(ama arayı soğutmadan)hemen benzini aldığım yere gider izah ederim ve pompadan biraz benzin alırım bi pet içine,,sonra o benzinide tahlil ettiririm...tüketici mahkemesi denen bişey var,orayada başvursun..elinde fiş faturalarla birlikte