Arkadaşlar bi fikir aliş verişi yapak istiyorum yardim lütfen!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan barrris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

barrris

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 1-2 haftaya opel hb 1998-2000 arasi bi astra almayi düşünüyorum iyi ve kötü yanlari nedir acaba servis yedek parça olayi nasil?

Astra g aracı olan bi çok arkadaşım var, onlar daha iyi yardımcı olur, ancak ben şunu beyan edebilirim; aynı yaşa sahip yerli ve birçok ithal arabadan daha konforlu bi araçtır..

2001 al. Cruise controlda takarsın :)

şaka bi yana. güzel araç.. temizini ve bakımlısını bulursan. seni çok ugraştırmaz. yolun açık olur hep.. akıt güzel. araçta iyi..

fatihede katiliyorum. ayni yaşta araçlarla kıyasladıgında. hatta o araçların simdiki modellerine bakınca bile hala bizim araçlarda olan ozelliklerin olmadıgını goruyorum..

iyi incele ustanı götür yanında expertiz yaptır mükünse. sonrası mı taş gibi araba. bazıları amaaan eski bir astra der dışardan. ama içini bir görürler konsola bir bakarlar şaşırılar. hele bir direksiyona geçtiler mi ağızlarından ben de astra alacağım sözü dökülüverir. bu arada benimki otomatik olduğundan otomatik alacam derler

yetkili servise gitmem dersen iyidir..ama şuna dikkat et, süspansiyonu sert araba sevmiyorsan alma onun yerine golf bak, süspansiyon sorun değilse iyidir..

Çok sert değil ya amortisörler..?

valla vw den sonra bi hayli sert bence opel..

Arkadaşlar çok teşekkür ederim bir tane buldum 98 model 114binde 1,6 motor ama 74 beygir düşük değilmi ? Sizce nasil olmasini önerirsiniz ?

Vw ye göre daha sert dogru.. ama abarti bi sertlik yok..

astrada 74 hp var mı? bi yanlışlık olmasın?

Geri