Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bi fikir aliş verişi yapak istiyorum yardim lütfen!!!!
Astra g aracı olan bi çok arkadaşım var, onlar daha iyi yardımcı olur, ancak ben şunu beyan edebilirim; aynı yaşa sahip yerli ve birçok ithal arabadan daha konforlu bi araçtır..
şaka bi yana. güzel araç.. temizini ve bakımlısını bulursan. seni çok ugraştırmaz. yolun açık olur hep.. akıt güzel. araçta iyi..
fatihede katiliyorum. ayni yaşta araçlarla kıyasladıgında. hatta o araçların simdiki modellerine bakınca bile hala bizim araçlarda olan ozelliklerin olmadıgını goruyorum..
iyi incele ustanı götür yanında expertiz yaptır mükünse. sonrası mı taş gibi araba. bazıları amaaan eski bir astra der dışardan. ama içini bir görürler konsola bir bakarlar şaşırılar. hele bir direksiyona geçtiler mi ağızlarından ben de astra alacağım sözü dökülüverir. bu arada benimki otomatik olduğundan otomatik alacam derler
yetkili servise gitmem dersen iyidir..ama şuna dikkat et, süspansiyonu sert araba sevmiyorsan alma onun yerine golf bak, süspansiyon sorun değilse iyidir..