arkadaşlar b1 in siyah tamponlarını gövde rengi yapayımmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan letitout
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

letitout

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ustayla görüşdüm boya tutmaz demişlerdi daha öncesinden ama usta yaparız diyor sorun olmaz diyor.
ama ben bide size sormak istedim , siyah renkli kapı kolaarı tamponları ve yan cıtaları acaba gövde rengine boyatayımmı?

vectranın siyah yerlerine hiç bulaşma. ne kadar bişe olmaz deselerde. tutmuyo kardeşim hep dökülüyo.

bence astar boya çektir güselce kaliteli bişe olsun ama..üstüne de boyat...ozaman tutar..

kapı kolları ve çıtalar güzel olur ama tamponların yakışacağını hiç sanmıyorum..

aynı olayı bende düşündüm ve yaza doğru yaptırmayı planlıyorum araştırdım kaportacı tanıdklara sordum plastik için astar varmış galiba onu atmazsan tutmazmış astar atıldığında sorun olmazmış atılmazsa boya dökülür diolar bence çok güzel oluyor

Arkadaşlar ben 1 ay önce yaptırdım ve çok memnunum. şimdilik herhangi bir dökülme yok boyalarda.
16022007133ph0.jpg

16022007125rw4.jpg

16022007136md7.jpg

jazztime' Alıntı:
Arkadaşlar ben 1 ay önce yaptırdım ve çok memnunum. şimdilik herhangi bir dökülme yok boyalarda.
16022007133ph0.jpg

16022007125rw4.jpg

16022007136md7.jpg

rengi tutturamadıkları resimden bile belli oluyo... hayırlı olsun

letitout' Alıntı:
ustayla görüşdüm boya tutmaz demişlerdi daha öncesinden ama usta yaparız diyor sorun olmaz diyor.
ama ben bide size sormak istedim , siyah renkli kapı kolaarı tamponları ve yan cıtaları acaba gövde rengine boyatayımmı?
gövde rengine boyanmadan önce,kaliteli plastik astar boyası (çbs,dyo,marshall vb..)atmak gerekiyor.atılmazsa yaprak dökülmeler olur,çok kötü görünür.

marikan' Alıntı:
rengi tutturamadıkları resimden bile belli oluyo... hayırlı olsun
Yorumun için teşekkür ederim arkadaşım ama tamponlar komple boyandığı için (sadece siyah plastikler değil) renk tutmama gibi bir ihtimal yok. Resimde öyle çıkmış olabilir.

pardon.. ama resimde normalde siyah olan kısımın rengi farklı duruyo.. o yüzden dedim

Geri