Slm Arkadaşlar. Araç Astra G
Öncelikle aracı hergün kullanıyorum. işe gidip gelmek için
Hergün en az 3.5Km gidiş 3.5Km geliş 7Km kullanıyorum. Ortalama gidiş süresi 10Dk
25.05.2008 Tarihinde DELPHI 60 AH AKÜ alındı.
Arada 500Km lik uzun yola da gittim ama sonra farkettim ki akünün göstergesi sürekli siyah yanıyor.
Aldığım bayiye götürdüm profesyonel cihaz ile ölçüm yaptılar Normal gözüktüğünü söyledi.
Ve şarja bagladı. Ertesi gün gittiğimde akü şarj olmuş ve ışığı yeşil yanıyodu. Tekrar araca taktım Bugün araç geç marş alınca açtım aküye baktım gösterge yine siyah.
Akü neden boşalabiir.
Şarj Voltajı 14.5 Normal geliyor.
Bagaj,toprpido lambalarına bakıldı açık kalmıyor.
Arabada alarm var ama onun bukadar etkiliyeceğini sanmıyorum.
Tek düşündüğüm kısa mesafe kullandığım için marş için harcadığı enerjiyi çalıştığı 10dk da toparlıyamıyor.
Sizin fikriniz nedir..?
Öncelikle aracı hergün kullanıyorum. işe gidip gelmek için
Hergün en az 3.5Km gidiş 3.5Km geliş 7Km kullanıyorum. Ortalama gidiş süresi 10Dk
25.05.2008 Tarihinde DELPHI 60 AH AKÜ alındı.
Arada 500Km lik uzun yola da gittim ama sonra farkettim ki akünün göstergesi sürekli siyah yanıyor.
Aldığım bayiye götürdüm profesyonel cihaz ile ölçüm yaptılar Normal gözüktüğünü söyledi.
Ve şarja bagladı. Ertesi gün gittiğimde akü şarj olmuş ve ışığı yeşil yanıyodu. Tekrar araca taktım Bugün araç geç marş alınca açtım aküye baktım gösterge yine siyah.
Akü neden boşalabiir.
Şarj Voltajı 14.5 Normal geliyor.
Bagaj,toprpido lambalarına bakıldı açık kalmıyor.
Arabada alarm var ama onun bukadar etkiliyeceğini sanmıyorum.
Tek düşündüğüm kısa mesafe kullandığım için marş için harcadığı enerjiyi çalıştığı 10dk da toparlıyamıyor.
Sizin fikriniz nedir..?