Arkadaşlar 20 gün araba yatacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilkem07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar tatile çıkıyorum 20 gün araba yatacak , neler yapmamı önerirsiniz , akü kutup başlarını çekeyimmi , yada aracın üstüne ne örtüyüm , neler yapmam gerekir?

kutup baslarını felan cekmenıze gerek yok 20 gunde aku bıtmez uzerınede bırsey ortmeyın , gölge bır yer varsa orayı tercıh edin gerısı mühim değil bırde varsa baston kilidibin felan onu takın fazla kılıtden goz cıkmaz :)

Yaz günü 20 günde aküne birşey olmaz. Emniyetli olması açısından güvenli bir yere bırakman yeterli. Benim garip neredeyse bir aydır yatıyor.

Eğer kapalı garajda ise kapıları kilitlemeyin ki immobilizer devrede olmasın.(Tecrübe ettim araç 3 hafta yatmıştı.Marşa basınca zor çalıştı.Araç o zaman 3 yaşındaydı.)

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim , bağçeli otopark var , arabanın çalınma durumu olmazda teybin kafasını çıkaracam , bide alarm var araçta onun lambası aküyü bitirmez demi , 72 amper akü ?

hiç birşey olmaz aynen devam etmez

20 günde hiç birşey olmaz diye biliyorum 20 gün içinde akuye bir şey olmaması gerekiyor

hiç bir şey olmaz. kapısını kilitleyin Allaha emanet deyip işinize gücünüze bakın.

20 günde bişey olmaz.İyi bir yere parkedin yeter.Ben 6 gün önce aracın iç lambasını açık unutmuşum, neredeyse 20 saat açık kalmış ama tak diye çalıştı...

Geri