Arkadaşım yolda kaldı çok acil????

Bence beyin degil bekleyin görün :)
herseyi beyine takan beyinsiz ustalarin kendi beyinlerine benzetmesi bu...
sarj dinamosu cikislarinda ya düsük volt veya yüksek volt var...ariza beyinde degil...

Aynen katılıyorum.Şarj voltajını ölçmek 2 dk lık iş.Eğerki akü gerilimi yüksek ise bu motor ikaz lambasının yanmasına bile sebep olabiliyor.Belkide konjektörün arızalı ve sürekli şarj ediyor?

Arkadaş benimde arkadaşım olur Trabzonda çalışıyorum ama Kayseriliyim.ben kendisine op-kay servisini önerdim.ama o aracı Ankaraya götürdü orda tamir ettirecekti.işallah hallolmuştur daha izinden dönmedi.Ama opel servisleri kadar kazık servisler ben başka markada görmedim.Adamların ağzını açması 400 den başlıyor.

Arkadaş Ankara da yetkili servis aracılığı ile beyni Tokat' taki meşhur tamirciye göndermişler. Bu gün beyni araca taktıracaktı. Galiba 500-550 lirayı buluyormuş.

Geçmiş Olsun Çok kötü Bir durum

debriyaj balatası

aynı servise bende gittim aracda çekiş düşüklüğü vardı kabul etsem debriyaj balatasını değişeceklerdi 1300 tl para. düzelmesse motor revizyon dediler.Araç 2005 astra h 60000 de. Neyseki sorun başkaymış yani sipop yakmış başka biyerde hallettik . İnciroğluna güvenip yaptırsak 1300 tl ve olmadı revizyon yapacaklardı.Berbat bir servis kesinlikle şikayet edilmesi lazım.

Güner Bey,bende de 2005 Astra H var,debriyaj balatasını değiştirmem gerek.Nevşehir'de mi değiştirdiniz yoksa Kayseri' de mi?Yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler.

Geri