Arkadaşım yolda kaldı çok acil????

ben hayatımda opel servisi kadar saygısız.sorun gidermeyen boş yere parça değiştiren.bir şeyden anlamayan kazık bir servis görmedim.opel aldığıma bin pişmanım şimdi.

ben hayatımda opel servisi kadar saygısız.sorun gidermeyen boş yere parça değiştiren.bir şeyden anlamayan kazık bir servis görmedim.opel aldığıma bin pişmanım şimdi.
bu konu için soyluyosan benim bildigim inciroğlu opel servisi degil. ama her araca bakıyoalr tabiki. skoda, seat servisi diye biliyorum
ama basına seninde bişey geldiyse opel servisleri yuzunden bilemem

Özel mesaj attım abi.

Bu adamlar ne yapmışlar böle yenisi zaten 200 civarı yazık bu kadarda olmaz...

Arkadaşlar yanlişsam düzeltin . şarj lambasinin şarj dinamosunun şarj etmediği durum haricinde yanma sebebi varmi? Bildiğim kadariy hayir madem şarj yapiyor sende güvendiğin bildiğin bir servise gidene kadar birak yansin

Arkadaşlar görüşlerinize katılıyorum ancak çözüm üretmemiz lazım arkadaş bu gün Trabzon a dönecekti arabası Kayseride Kendisi Ankarada beyin elinde yetkili servise doğru gidiyor. Ankarada beyin tamiri yapan bir yer yok mu?

Madem arkadaş bilmediği, güvenmediği çare bulamadığı bir yerde kalmış ben olsam aracı yüklerim bir kamyona doğru bildiğim şehre, bildiğim ustaya getiririm. 400 TL zaten harcamış+ 1.700 TL daha istenmiş etti mi 2.100 TL, üstelik o da olmazsa yeni masraflar kapıda gibi görülüyor. Acemi ellerde bir araç ne kadar çok kurcalanırsa masraf o derecede artar, hele bir de o şehirde yabancıysan yandın demektir :(.

aynı servise bende gittim aracda çekiş düşüklüğü vardı kabul etsem debriyaj balatasını değişeceklerdi 1300 tl para. düzelmesse motor revizyon dediler.Araç 2005 astra h 60000 de. Neyseki sorun başkaymış yani sipop yakmış başka biyerde hallettik . İnciroğluna güvenip yaptırsak 1300 tl ve olmadı revizyon yapacaklardı.Berbat bir servis kesinlikle şikayet edilmesi lazım.

lanet olsun bugun gordum iniroğlu opel servisi de almış.

şarj lambası yandığı halde şarj ediyosa ve anladığım kadarıyla araç yürüyorsa bence binsin aracına bildiği ustaya götürsün trabzonda

Bence beyin degil bekleyin görün :)
herseyi beyine takan beyinsiz ustalarin kendi beyinlerine benzetmesi bu...
sarj dinamosu cikislarinda ya düsük volt veya yüksek volt var...ariza beyinde degil...

Geri