- Konuyu Başlatan
Arkadaşlar makbuzu Trf.Pol.Me. düzenlemiş. "Suçunuz emniyet hizmetleri personeli tarafından tespit edilmiştir" diye bir kaşesi var. Sanırım plakamdan tüm bilgilerime ulaşıp makbuzu düzenlemişler. aracın rengi modeli ev adresim ve adım herşey doğru yazılmış. Karayolları Trafik kaununun 73-1 maddesine göre düzenlenmiş bir ceza. Makbuzun ortasınada "Sürücü tespit edilemediği için 2918 sayılı KTK nın 116. maddesine göre düzenlenmiştir" şeklinde bir kaşe var.
Biraz araştırdım sanırım cep telefonu ile görüşme yüzünden kesmiş olabilir diye düşünüyorum. onun dışında yazan ihlallerin hiçbirini gerçekleştirmedim. Tek ihtimal telefonla görüşmüş olmam. Emniyet kemerimi herzaman takarım. sinyal vermeden şerit bile değiştirmem. kırmızı ışıkta geçmem. kimseyle tartışmam
hatta lastik diş derinliğim olması gerekenden daha iyi durumda.!!!
Buna itiraz edebilirmiyim. fotoğraf falan olsa sanırım gönderirlerdi. itiraz etsek bir sonuç alırmıyız?
Biraz araştırdım sanırım cep telefonu ile görüşme yüzünden kesmiş olabilir diye düşünüyorum. onun dışında yazan ihlallerin hiçbirini gerçekleştirmedim. Tek ihtimal telefonla görüşmüş olmam. Emniyet kemerimi herzaman takarım. sinyal vermeden şerit bile değiştirmem. kırmızı ışıkta geçmem. kimseyle tartışmam

Buna itiraz edebilirmiyim. fotoğraf falan olsa sanırım gönderirlerdi. itiraz etsek bir sonuç alırmıyız?