Arkadaki Krom yazılar oksitleniyor

arkadaşım krom diye zannettiğin o yazılar tamamen plastik yani oksitlenme diye bi olay olmamıştır ben serviste kaza yapan bi corsadan baktım plastik olmasına çok şaşırdım. o turuncumsu renkde oksit değil boyamsı bişeydir tek çaresi servisten orjinalini tekrar alıp yapıştırmak

bizim astranında arka amblemi oksitlendi gitti

o sarı olan kısım boya değil zaten o yazılarda metal kullanılmıyo benim de öndeki rozetin altındaki bi yer çok hafif atık seninki gibi görunuyo. aslında pek de önemli değil

bence de en mantıklısı gidip değiştirmen.Ama ben uğraşcam para vermicem diyosan pasta alıp sileceksin..

kutluhan83' Alıntı:
arkadaşım krom diye zannettiğin o yazılar tamamen plastik yani oksitlenme diye bi olay olmamıştır ben serviste kaza yapan bi corsadan baktım plastik olmasına çok şaşırdım. o turuncumsu renkde oksit değil boyamsı bişeydir tek çaresi servisten orjinalini tekrar alıp yapıştırmak
sanırım tam olarak anlayamadın. plastik olduğunu bende biliyorum ama plastiğin üzeri krom kaplama ve kaplanmış olan krom oksitleniyor. üzerindeki şey boya değil yani, KROM

Arkadaşım acaba o yazının üzerine parlatıcı veya pasta cila sürdün mü? Eğer sürülmüşse olur.O artık hep oksitlenir metal nikelaj özelliğini kaybetmiştir.Parlatılsa bile tekrar olur sen onu bence yenile.

dıscovery' Alıntı:
Arkadaşım acaba o yazının üzerine parlatıcı veya pasta cila sürdün mü? Eğer sürülmüşse olur.O artık hep oksitlenir metal nikelaj özelliğini kaybetmiştir.Parlatılsa bile tekrar olur sen onu bence yenile.

ben hep cila sürüyorum...

bu arada ilk defa duydum ve gördüm hayret ya

tam tersi ben özellikle parlatıyorum

arabayı yıkamadan önce metal folyo üzerine bir kac damla kola dökün ve paslanan yerleri silin faydası oluyo ben hep öyle yapıyorum...

Geri