arka stopları karartma yardım yardım

cam filmi ile olmaz transparan folyo gerekli. bulamakta ayrı dert ben bulamamıştım. aldık elimize stop boyasını boyadık gitti
volkn senın araba acık renk ondan guzel durmus sıyahı cok boguo o yuzden ben sadece heveslık ıstyrm 15 20 gun dursa bile yeter bana :)

oo meri amerikan arabalarınn o özeliine hstym zaten :D

volkn senın araba acık renk ondan guzel durmus sıyahı cok boguo o yuzden ben sadece heveslık ıstyrm 15 20 gun dursa bile yeter bana :)
aslında resimde çok koyu çıkıyor. gerçekte pekte öyle değil. hez zamanla stop boyasının rengi hafif açıldı. birde bazı arkadaşlar forumdan çok koyu bulmuştu bende 1-2 sefer pasta yaptım rengi açtım şimdi. stopların kırmızı kısımları vişne çürüğü gibi. sinyallerde benim beyazdı tatlı bir gri şeklinde oldu:)

aslında resimde çok koyu çıkıyor. gerçekte pekte öyle değil. hez zamanla stop boyasının rengi hafif açıldı. birde bazı arkadaşlar forumdan çok koyu bulmuştu bende 1-2 sefer pasta yaptım rengi açtım şimdi. stopların kırmızı kısımları vişne çürüğü gibi. sinyallerde benim beyazdı tatlı bir gri şeklinde oldu:)
senın arabayı grdm bı kac kez mc donalds gelmstım merterdekı :D blyrm ı yuzden guzel duruo

volkan abi senin arabada çok güzel oldu maşallah ya :) başka bişey yapmayı düşünüyomusun? :)

yapıyoz inşallah angle far ziyah zeminli ve ortaya irmsher panjur. içeride de opc kadran ve deri koltuk planım var:)

Vernikleyince karariyomus hiç duydunuz mu ?

araç aksesuarcılarındaki lambalardan da taktırabilirsiniz,olmadı kırmızı folya da güzel durur...

Geri