Arka Sis - Astra H

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Malum astra h kullanıcılarının bildiği gibi arka sis sadece sol tarafta mevcut.Acaba sağ tarafada aynı ampulden alıp uyduramaz mıyız?
Tek açınca sanki bozuk havası veriyor. Ayrıca hem sağ hem solda olunca cok hoş bir görüntü oluyor.

Nerede nasıl yaptırtabiliriz?

Bence arka tarafa sis lambaların çift yaptırma çünkü sisli havalarda geceleri arkadan gelen sürücüleri yanılta bilir.

Son düzenleme:
%90 ihtimalle duyu vardır
belki ampulun girecegi delik yoktur
orayı acarsın takarsın. basit bi işlem ve yapılması gerek

bence yaptırma ve hava sisli olmadığı sürecede yakma arkadan gelen sürücünün gözünü felaket bi şekilde alıyo buda hiç hoş olmuyo yinede karar senin

Malum astra h kullanıcılarının bildiği gibi arka sis sadece sol tarafta mevcut.Acaba sağ tarafada aynı ampulden alıp uyduramaz mıyız?
Tek açınca sanki bozuk havası veriyor. Ayrıca hem sağ hem solda olunca cok hoş bir görüntü oluyor.

Nerede nasıl yaptırtabiliriz?

arkadaşım ben yaptırdım cift sis var bende arkada çok basit bi işlem sol farın içinde zaten ampulü mevcut servisine git yada bir elektirikciye hemen hallederler sadece bi kablo çekicek sol arka fardan sağ arka fara ampüle bağlıcak her hangi bi maliyeti yoq bagajdan geçcek zaten döşemenin altına saklayabilirler kabloyu 5 dk sürer...

Bunun maliyeti düsük ama yine de yaptirma cünkü emniyeti cok etkiler. Zaten iyi olsa fabrikada yaparlardi.

abi illa gece açıcak die bişe yoq bunu ya... görünüş için istioru arkadaş gündüz ve akşam üstü mütiş görünüo.. ben yaptır derim benimki çok şık görünüo gelen tepkiler hep ii yönde..

ben yaptım ama sis haricinde acana sövüyorum!!!

arka sisi olan biri görüncede önüne gecip arka sislerimi acıp + frene dokunuyorum gözüne gözüne:D

vay ne güzel yapıosun... bana yapan olmadı öle bişe olabiliceğini hiç sanmıyorum

Herşey görüntü değildir, biraz da arkamızdan gelen araçlara saygılı olsak? Gündüz açınca arkadan gelen rahatsız olmuyor mu sanıyorsunuz? Yaptırmana diyecek sözüm yok, yapılması da kolay iş. Ama yaptırsan bile lütfen sis olmadığı zamanlarda kullanma.

Kaldı ki Asrta H lerde sisler ön ve arka olarak ayrı ayrı açılabiliyor. Açacaksanız bari sadece önleri açın. Arka sisleri yakmanın (sis olmadığı durumlarda) ne size ne de arkanızdakine bir yararı yok çünkü!

Geri