Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araba sanayisinde olmaz diye birşey yoktur, sadece uygun malzeme, işi bilen ustalar ve bol miktarda para sıkıntısı vardır. Yapılacak işlemi yazıya dökmek basit. Corsa'nın orijinal elektrikli arka cam krikoları ile kontrol panelleri alınarak iyi bir ustada veya serviste montajı yapılacak.
Biraz da kapı döşemesinde kesme biçme işlemi olacak. Taban halısının sökülmesi gerekebilir. Manuel çevirme kolları her şekilde iptal edilecek, sürücünün kontrol edebilmesi için 2 li tuş 4lü tuşla değiştirilecek. İmkansız değil tabi ki yapılır ancak sırıtır bence.
Araba sanayisinde olmaz diye birşey yoktur, sadece uygun malzeme, işi bilen ustalar ve bol miktarda para sıkıntısı vardır. Yapılacak işlemi yazıya dökmek basit. Corsa'nın orijinal elektrikli arka cam krikoları ile kontrol panelleri alınarak iyi bir ustada veya serviste montajı yapılacak.
Corsa D lerde 100 bin tl harcasanda orj. olmaz Savaş abi cunku orjinali yok garip bi sekilde en fulllllllunu bile alsan arka camlar manuel. Şahin usulu bisey yapabilirsiniz o zaman olur
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Corsa D lerde 100 bin tl harcasanda orj. olmaz Savaş abi cunku orjinali yok garip bi sekilde en fulllllllunu bile alsan arka camlar manuel. Şahin usulu bisey yapabilirsiniz o zaman olur
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çeyrek asırlık 1991 model Vectra'nın bile 4 camı otomatik, hatta dikiz aynalarında bile ısıtma var, işte o yüzden sıfır araba alana kadar ille de Vectra diyorum.
Çeyrek asırlık 1991 model Vectra'nın bile 4 camı otomatik, hatta dikiz aynalarında bile ısıtma var, işte o yüzden sıfır araba alana kadar ille de Vectra diyorum.
Abi benim yaşım 27. Bizim yaş gurubunda olup bekar olanlarının çok konfor düşkünü olduğunu düşünmüyorum Ben bu yaşta Vectra ve Insignia' ya evlenmeden binmek istemem hatta Insignia alacak param olsun, o paraya ertesi günün sabahı Astra GTC alırım evlensem de çocuk olana kadar evde cingar çıkartırım satmamak için
Bana Vectra yakışmaz sana da Corsa yakışmaz yani abi