arka kapı kilidinden gelen ses

astracd_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar arka kapının kilit düğmesi gevşediğinden tıkır tıkır ses geliyo bunu nasıl halledebilirim servise gitmeden bilgisi olan varmı acaba?

opellerin kronik problemlerinden birisi..ben döşemeyi söküp kilit mandalının altındaki telin etrafına sünger sardım, 4 kapıya da yaptım şimdi ''0'' ses..Döşemenin mutlaka sökülmesi gerekiyor..

opellerin kronik problemlerinden birisi..ben döşemeyi söküp kilit mandalının altındaki telin etrafına sünger sardım, 4 kapıya da yaptım şimdi ''0'' ses..Döşemenin mutlaka sökülmesi gerekiyor..
Celalettin, doğru söylüyor. Benim 4 kapıdaki tellerde süngerle kaplı. Gündüz fazla belli olmuyor ama gece kapı tellerinden gelen ses siniri çok bozuyor.
:good:

Son düzenleme:
+1000,ben de vectra a da öyle yapmıştım; ses kesilmişti...

öncelikle bilgiler için teşekkürler... bişey dahasorucam arkadaslar döşemeyi sökerken kırılabilecek bi tırnak falan varmı acaba daha önce hiç acmadım şimdi acmaya çalısırken kırmayalım...

öncelikle bilgiler için teşekkürler... bişey dahasorucam arkadaslar döşemeyi sökerken kırılabilecek bi tırnak falan varmı acaba daha önce hiç acmadım şimdi acmaya çalısırken kırmayalım...
Benca sen hiç elleme vidasını, geçme yerini felan kırabilirsin döşemeciye söktürmende fayda var. Opeli bilirsin vida yerleri puntoları felan çok gizli eğer sökeceksende büyük titizlik göstermen lazım.

Geri