Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Celalettin, doğru söylüyor. Benim 4 kapıdaki tellerde süngerle kaplı. Gündüz fazla belli olmuyor ama gece kapı tellerinden gelen ses siniri çok bozuyor.
:good:
Celalettin, doğru söylüyor. Benim 4 kapıdaki tellerde süngerle kaplı. Gündüz fazla belli olmuyor ama gece kapı tellerinden gelen ses siniri çok bozuyor.
:good:
öncelikle bilgiler için teşekkürler... bişey dahasorucam arkadaslar döşemeyi sökerken kırılabilecek bi tırnak falan varmı acaba daha önce hiç acmadım şimdi acmaya çalısırken kırmayalım...
öncelikle bilgiler için teşekkürler... bişey dahasorucam arkadaslar döşemeyi sökerken kırılabilecek bi tırnak falan varmı acaba daha önce hiç acmadım şimdi acmaya çalısırken kırmayalım...
Benca sen hiç elleme vidasını, geçme yerini felan kırabilirsin döşemeciye söktürmende fayda var. Opeli bilirsin vida yerleri puntoları felan çok gizli eğer sökeceksende büyük titizlik göstermen lazım.