Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dinojasie link' Alıntı:arkadaşlar bende 2010 astra enjoy plus mevcut ve bu arabamda var. ama şu ana kadar hiç bir işe yaramadı. kafanızı meşgul etmeye bile değmez
Arka emniyet kemerleri için sesli uyarı yok.dinojasie link' Alıntı:ya bir kez bile sesli uyarı verdigini görmedim. Bildigim kadarıyla araba çalışırken arkada bir kişi emniyet kemerini taktıktan sonra çözerse devreye giriyor. ama hiç deneme fırsatım olmadı. en kısa zamanda bunu deneyecegim. yani mekanizması ön koltuklardaki gibi degil.kişinin ağırlıgına göre duyarlı degil
ikaz da ne diyor peki ve hangi simge çıkıyor ekranda?MK_SpeciaL link' Alıntı:Arkadaşlar 2010 Enjoy PP 1.6 115HP opelim var bende de ilk zamanlar hiç bir ikaz olmuyordu ama bu aralar araca ne olduysa arada sırada sadece sağ arka koltuk için ikaz geliyor, sesli uyarı da yapıyor, ön kemerler gibi değil benzin uyarısı tarzında bi sesi var, ama ne ile alakalı olarak çalıştığını bende çözemedim daha.
ikaz da ne diyor peki ve hangi simge çıkıyor ekranda?HaKaN link' Alıntı:[quote author=MK_SpeciaL link=topic=1569.msg36775#msg36775 date=1308146018]
Arkadaşlar 2010 Enjoy PP 1.6 115HP opelim var bende de ilk zamanlar hiç bir ikaz olmuyordu ama bu aralar araca ne olduysa arada sırada sadece sağ arka koltuk için ikaz geliyor, sesli uyarı da yapıyor, ön kemerler gibi değil benzin uyarısı tarzında bi sesi var, ama ne ile alakalı olarak çalıştığını bende çözemedim daha.