Arka cam rezistans arızası

blackbaron07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba ,
Arka cam üzrinde daha önceden yapılmış olan filim tabakasını kaldırdık.İyi oldu ama şimdide Arka cam rezistansımın bir kısmı çalışıyor,bir kısmı çalışmıyor.Bu konu ile ilgili yapılabilecek bişey varmı acaba ??

Son düzenleme:
Rezistans hassastır,temizlik yaparken bile içten paralel silmen gerekir.tahminen teller arasında kopmalar olmuştur.

tamir edici oje gibi bişeyler var bildiğim kadarıyla

Belki yardımı olur:

rezistanstamiripq2.jpg

gümüş boya var alıyorsun resimdeki gibi kopuk yerlere sürüyorsun

Loctite Gümüş Rezistans Tamir Boyası 2 Gr

KDV Dahil : 31,15 YTL
Havale İle: 29,91 YTL

Ölçü: 40x20x20 mm
Ağırlık: 2 gr
Miktar: Adet
Renk: Gümüş
Menşei: Almanya
Garanti: 12 ay

Açıklama:
Gümüş parçacıklı arka cam rezistans tamir boyası. Arka cam rezistansında veya elektronik devrelerde, ısı değişiklikleri ve darbeler ile meydana gelen aşınmalarla ortaya çıkan kopuklukların tamirinde kullanılır. Bu parçaların iletkenliğini ve birbirine yapışmasını sağlar.

Uygulama:
Arka cam rezistansı devresinde kopan telin iki ucunuda kapsayacak şekilde şablon maskeyi, ortası aralık olan bantı yapıştırın.
İnce bir fırça ile 3 kat sürün ve her uygulama arasında 5 dakika bekleyin.
Şablon maskeyi dikkatlice sökün.

Dikkat:
Tamirden 24 saat sonra rezistansı kullanın.

http://www.magaza24.com/images/107903.jpg
107903.jpg

ya busorun benim vivarodada var ama ben kobugu bulamadım diger camda ki rezistans calışıyo öpür cam daki rezistans calışmıyo bide hic filim atılmamış arabaya bügün cam ıslandı sildim ama gene nemli akldı ondan olabilir mi

abi ışığa doğru tutunca kahverengi çizgilerin üzerinde çok ince bir tabaka var kopuk yeri görüp müdahele edebilirsin

ilginize teşekkürler.Bu ürünü nereden bulabilirim acaba

Elin yabancıları güzel çözümler bulmuş vay be :)

Geri