arka cam otomatik arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan whiteman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

whiteman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sağ arka cam dün akşam ne oldu bilmiyorum çalışmamaya başladı. Cam otomatik olarak aşağıya iniyor fakat yukarıya çıkmıyordu. Birkaç denemeden sonra içeriden bi sesler geldi ve tamamen çalışmamaya başladı sanki motor çalışıyor ve boşa dönüyor gibi ses geliyor.
problemi nedir? kaça mal olur ve nerde yaptırabilirim?

kapının içindeki camla ilgili olastik aksamda bi sorun olmuştur,astra g lerde kronik,sanayiye götür hemen iyi bi camcı hemen halleder...

herhangi bir yedek parça alınması gerekiyormu?

içinde bir şey kırıldı forumda arat böyle bi durum vardı.

İçerde bisilket teli ile çalışan güzel bir sistem var.

eğer neden çalışmıyor bu diye zorlayıp teli dolamadıysanız sanayide tamir ihtimali var..

ama değişmesi taraftarıyım... fiyatıda pek pahalı olamsa gerek ama 100 ytl li bir fiyattır.

galiba zorladım umarım büyük hasar yoktur çünkü bişey kırılmış ve aşağıya düşmüş gibi bir ses geldi :(

cam kriko tamir takımı değişecek 80 ytl masrafı var

diğer camda yakında düşer

hafta sonu bu arızayı yaptırdım yay şeklinde bir aparat var bu yay üzerinde gelip giden plastik bir kızak kırılmış onu değiştirdiler fakat bu kızağa hareketi sağlayan teller çok gergin yapılmış onu takmak için bayağı uğraştılar

evet sistemimiz güzel :D kolay bozulmaz.

böle bi sorunla karşılaştığımızda kesinlikle camı düğmeyle oynatmamak gerekiyor..çünkü düğmeye bastıkça içerdeki yaylar teller birbirine sarıyor ve masraf artıyor...(aynı sorunu 3 kere yaşamış deneyimli biri olarak yazdım :)

Geri