arıza lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 03ekim08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

03ekim08

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yeni aldığım astrada aracı çalıştırınca araba içinde ingiliz anahtarı (sanırım) olan işaret yanıyor.(galiba bu arıza lambası.)kontağı kapatıyorum tekrar çalıştırınca işaret kayboluyor.aldığım kişi daha yeni bakımını yan sanayide yaptırmış.alırkende gösterdiğim servis bi sorun olmadığını söylemişti.ama ozaman böyle bir sorun yoktu yada ben dikkat etmedim.
bi arkadaşım bakım zamanı gelmiştir o yüzden yanıyor dedi?sizde de böyle bi sorun var mı?götürüp bi göstereyim mi servisine?

O ariza lambasi yaniyorsa bir technik ariza oldugunu gösterir,ne oldugunu ariza tespit cihazinda okunmali,,,,servis bakimi geldiginden yanmaz....servis yazisi tahonun orda yazar ...

arkadaşlar merhaba,

bende de 2008 astra h var. bugün 30000 km bakımını yaptırdım. servisten çıktı araba 10-15 km sonra bahsettiğiniz lamba yandı. bende servis ikazı mı veriyor diye düşünüyordum. 30000 bakımda bujiler değişti.

valla bu arıza lambası mıdır nedir onuda bilmiyorum.
semia servis yazisi tahonun orda yazar demiş.afedersiniz ama tahonun orası derken?

2009 model aracımda aynısı oldu servise goturdum Ray Basıncı problemi dediler Ray basınç filtresini temizlediler düzeldi benım sorunumda senınkı ile aynı dostum garanti kapsamında herhangi bir ücret odemedim o yuzden fiyatını bilmiyorum yaptıkları işlemin. Sorun yakıttan kaynaklanıyormus + olarak çok yakı tüketimi oluyordu araçda bugun yaptılar bakalım düzelecekmi bu sorun

valla bu arıza lambası mıdır nedir onuda bilmiyorum.
semia servis yazisi tahonun orda yazar demiş.afedersiniz ama tahonun orası derken?

ön gösterge panelini demek istedi galiba. almanca türkce karismis biraz:D

km nin yazdığı kısımda ınsp yazısı olduğunda servis zamanı gelmiştir anahtar işareti yanıyorsa tech2 ye bağlat

Aracım 2000 model opel vectra cdx.gecenlerde yolda giderken arıza lambası yanıp sonuyordu sureklı.sonra aracı ıstop ettım.mars alıyordu fakat mars basmıyordu.calışmadı.sebebi ne olabilir????

Geri