Arıza Lambası.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim lambada kontak açıkken hiç sönmüyor motor çalışınca sönüyor..:S

Zaten normali de bu..Ancak bende zaman zaman kontak açıkken yanmıyor bu lamba..Hayır eğer lamba herhangibir arızada yanmazsa diye korkuyorum.

Benim lambada kontak açıkken hiç sönmüyor motor çalışınca sönüyor..:S

aracın daha önce marşa bastığın halde çalışmamış ve beyne arıza kodu yazmış bu yüzden sönmüyor tech2 ile hata kodu silinirse normale döner.

ilk çalıştırma sırasında kontağı açınca arıza ışığı diğer lambalarla beraber (yağ lambası hava yastığı ıvır zıvır neyse) yanar, motor çalışınca diğer ışıklarla birlikte söner...
arıza durumunda sürekli yanar, arıza giderilince söner ben hep egr den dolayı bu ışığı yanarken gördüm...
bazende seyir halinde yanıyo ama kısa süreli oda hava filtresi ıvır zıvır mevzulardan kısa süreli....

opel corsa 1,3 dizel aracım var. 80-90 arasında 3-4 dakika sürdüğüm zaman. arıza ışığı yanıyor. Ama 80-90 da durmayıp 110-130 arasında gittiğimde bu ışık hiç yanmıyor. bazen 2. vitestede yanıyor. Tam bir psikopat. Nedir çözüm? cihaza taktırdım sakarya çamdağ servisinde söndürdüler önemli problemi yok dediler arabanın ama yine yapar diyede eklediler. Kesin çözüm nedir? Kaç lira sıkışmıştır arasına.
Birde mazot pompası var. 130 Tl ye yaptırdım. tekrar akıtmaya devam ediyordu. Şimdi 450 TL yine yaptırdım artı bir kaç parça taktılar. Ama alttan yine akıtıyor ama bu kez terleme şeklinde bu normal mi? akıtma yok sadece terleme var.

Geri