Arıza Lambası.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SANCAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar..Kontağı çevirdiğinizde göstergenin sağında sarı egzost lambası yanar ve marşa bastığınızda söner.Tabi eğer arıza yoksa .ancak bende bahsettiğim bu lamba bazen yanıyor bazen kontağı çevirsem de yanmıyor.Yandığı zaman marşa basınca sönüyor orada bir sorun yok ama neden her kontağı çevirdiğimde bu lamba yanmıyor.Bu bir sorunmudur ..Bilgisi olan.( Vectra C )

walla o bende de oluyor neden kine bilmem ama aracımı geçen servisten çıkardım her hangi bi problem yok tu

o eksoz lambası değil motor elektronik arızası uyarı ışığı motorda bir arıza olduğunda yanar kısa süreli yanıp sönmeleri dikkate almayın der kitapçık ama arabayı stop edip çalıştırdığınınzda sönmezse cihaza bağlanıp arızanın tespiti gerekir....

o eksoz lambası değil motor elektronik arızası uyarı ışığı motorda bir arıza olduğunda yanar kısa süreli yanıp sönmeleri dikkate almayın der kitapçık ama arabayı stop edip çalıştırdığınınzda sönmezse cihaza bağlanıp arızanın tespiti gerekir....

Benim 96 Tigarda yolda giderken bazen bahsettiğiniz motar lambası yanıyor 10 -15 sn yanık kalıp sönüyor. Kafama takılıyordu. Demekki normal bişi..

başıma en son bu olay geldiğinde aldığım yakıt ile ilgili bir problem olduğunu söyledi ustalar,arıza lambası giderken yanmıştı ,kontağı açıp kapattım ve söndü ancak bu seferde arabayı çalıştırmadan önce kontak açıkken sönmüyor ve çalıştırdığımda sönüyordu...mazotu değiştirdim ve şimdi problem yok...

Son düzenleme:
başıma en son bu olay geldiğinde aldığım yakıt ile ilgili bir problem olduğunu söyledi ustalar,arıza lambası giderken yanmıştı ,kontağı açıp kapattım ve söndü ancak bu seferde arabayı çalıştırmadan önce kontak açıkken sönmüyor ve çalıştırdığımda sönüyordu...matotu değiştirdim ve şimdi problem yok...

Benim lambada kontak açıkken hiç sönmüyor motor çalışınca sönüyor..:S

Benim lambada kontak açıkken hiç sönmüyor motor çalışınca sönüyor..:S

Carbon clean veya öncesinde temiz yakıt almanı tavsiye ederim..ben yaptım işe yaradı...

Carbon clean veya öncesinde temiz yakıt almanı tavsiye ederim..ben yaptım işe yaradı...

ben 96 tigra marş problemi ilgili konu açtım, belkide onunla bağlantılı bişi olabilir bu olay kardeşim bi arştırayım saolasın.

ben 96 tigra marş problemi ilgili konu açtım, belkide onunla bağlantılı bişi olabilir bu olay kardeşim bi arştırayım saolasın.

ne demek rica ederim çok fazla bilgim olduğundan değil ama başıma geldi işte maalesef :)

bide şöle bi olay war araçlarda kaza sonrasında müşürlerimi ne değiştiriyorlarmış!.. hava yastığına başka bi yerden gelen soketi bağlamak falan tarzında aman dikkat!..

Geri