arıza lambası yanıyor,lpg deyken benzine geçiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fbolmez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fbolmez

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar daha önce arabam conta yaktı ve tamir edildi.ama yaklaşık 3 hafta önce aracım lpg de çalşırken benzine geçmeye başladı.usta tüp şase almıyor dedi ama daha tamire götürmeye fırsatım olmadı.ayrıca kimi zaman arıza lambası yanıyor kimi zamanda hiç yanmyor.ve aracın performansı çok düştü.120 km yi geçmiyor araç.o hızada ulaşmak içinde gaz pedalına sonuna kadar basmak zorunda kalıyorum.yardım ederseniz çok sevinirim artık bıktım çünkü.aldğım günden beri arabayı kafam rahat bi şekilde binemedim..:(:(:(

arıza lambası

oncelıkle yapman gereken cıhaza baglatıp ne arıza verıyor bakman ardından lpg ısı kolay bır ıs moralını bozma sase baglantısıysa tabı sorun ..

performansının düşmesi arıza lambasından dolayı mı yoksa lpg den dolayı mıdır peki ??
:rolleyes:

gaz filtresi temizlenecek çok kısa bir iş.gaz yeterli gelmeyince aracı benzine alıyor.performansta düşük bu yüzden.

aracı benzine geçirdiğimde çoğu zaman performansı düşük olyo

geçen hafta benim arabada böyle bir durum olmuştu bujiden gelen eletrik bağlantısını kesip başka bir yerden (parçanın adını unuttum) alınca sorun düzeldi.

teşekürler ilginiz için

Geri